Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: KOMORNIK.PL
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): GT
Doświadczenie w adminowaniu: Posiadałem własny serwer trybu BB oraz retake lecz zrezygnowałem z powodu braku chęci i czasu.Parę razy posiadałem admina na innych sieciach serwerów cs.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 7~8/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dziennie mogę poświęcić 1h-3h a tygodniowo mogę robić minimum 10h lub więcej.
Dlaczego Ty?: Myślę że nadam się na posadę Administratora ponieważ, mam doświadczenie oraz wiedzę, staram się pomagać graczom zgłaszać osoby czitujące na u@, kulturalny, opanowany, generalnie staram się być wzorem do naśladowania dla innych graczy.Moje GT nie jest piękne ale postaram się do week nadrobić te 5h i mam nadzieje że będzie dobrze.Z tego co mi wiadomo na serwerze już występuje paru adminów lecz pomocy nigdy nie za wiele czy nie mam racji ? mam nadzieję że @ NeXt2k20 wypowie się w tym podaniu ponieważ, zna mnie bardzo dobrze i ma pojęcie o tym że jestem gotów podjąć się tego zadania.

Posiadasz mikrofon?: Naturalnie
Kontakt: Steam
SID: STEAM_0:0:185863725

Posiadasz konto Prime?: Legenda głosi że TAK

• Lubię to! 1
Opublikowano

+ Wiek

+ GT

+ Znajomość Sourcemod'a

+ Doświadczenie

Jestem na TAK, znam Komornika nie od dziś. Prowadziliśmy razem serwer przez kilka miesięcy. Wiem na 100%, że nie jest to admin na tydzień czy dwa, tylko dłużej. 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

+Gt
+Wiek
+SM
+Dlaczego ty
+/- Niby masz ten mikrofon ale za dużo to nie mówisz ;)
Jestem na TAK

• Lubię to! 1
Opublikowano

+ Wiek
+ GT 
+ Doświadczenie 
+ Sourcemod
Jestem na TAK  też znam komornika nie od dziś ale z tym zgłaszaniem osoby czitujące to nie wiem tyle z tobą grałem ale nie widziałem że byś zgłaszał osoby. powodzonka życzę :D

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.