Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Hiszpan`

Imię: Patryk

Staż na serwerze: Ponad 100h .

Doświadczenie: Jakieś tam jest .

Znajomość AMX [0/8]: 7-8

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak , wiele razy bylem adminem , miałem nawet swój dobrze presferujący serwer , wieć mam o tym jakieś pojęcie .

Dlaczego Ty?: Jestem aktywnym graczem bf2. Dosyć często na serwerze nie ma żadnego admina , a ludzie grają na "haxach" co denerwuje graczy . Nie muszę mieć tego admina , ale uważam że to jest dla naszego dobra , ponieważ chcemy wszyscy mieć jak najwięcej graczy na serwerze nieprawdaż ?

Kontakt: Forum , steam

STEAM: Naturalnie STEAM_0:1:13340741

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Opublikowano

Jestem na Nie twoje podanie jest śmieszne

- Połowa podania skopiowana 

- Serio w tamtym podaniu znajomość AMXX 5-6 a w tym 7-8 więc czekam na pw masz 12h na napisanie pluginy bądź edytowanie i napsianie mi na pw to dam ci tak

- Zaniedbywanie obowiązków admina'

- Nie ufam ci  

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na TAK
Wprawdzie zostałeś zdegradowany ale myślę że przemyslales niektóre sprawy widać że Ci zależy
+Wiek
+Amxx
+doswiadczenie

Opublikowano

Neutral

- nie znam cie

- nikła aktywność na forum

+ staż na serwerze

+ wiek

Opublikowano

Pingwin jak możesz mnie znać  , skoro gramy na osobnych serwerach , na pw chcesz zebym wypisywał do Ciebie czy o co chodzi  ? / Blondass jak zauważyłaś albo nie bo nie widzę Cie na serwerze praktycznie nigdy , to na ns gram od 3 dni , ponieważ mam problemy ze steamem /

Ps. Wybaczcie że piszę w swoim podaniu , ale niektórym osobom inaczej nie/ przetłumaczysz ...

Mr danio myślisz że nie mam co do roboty , żebym Ci pluginy na pw wysyłał ?

Opublikowano

Firegucio jak możesz wypowiadać w podaniu , skoro nie masz o tym żadnego pojęcia , podanie skopiowane spoko , tylko że z poprzedniego podania skopiowane , więc o co chodzi , mam Pisać nowe podanie bo Ty napisałeś że skopiowałem z innego podania ...

Opublikowano

Neutral.

-straciłeś admina za nie wykonywanie swoich obowiązków

+wiek

+steam

+amxx

+staż

+aktywność

Opublikowano

Było kilka sprzeciwów, ale i parę osób Cie poparło. Okres próbny Ci się należy. 

Na PW wyślij mi nick oraz hasło do admina. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.