Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:Rudzia
Nick oskarżonego:FriskenseN
IP lub SID oskarżonego:
STEAM_1:0:99934

Data i czas zdarzenia:17.12.2020 17:42
Przebieg sytuacji:Zasluzylem na muta (oraz gaga) ale zamiast gaga otrzymalem bana na 4 godziny co jest nie zgodne z taryfikatorem banów. Proszę o danie ostrzeżenia temu adminowi za nadużywanie admina ponieważ za wyzywanie jest mute/jak i gag (ban nie zgodny z taryfikatorem banów) a nie ban tak byłem poinformowany przez opiekuna @ IMean  jako były admin dziękuje.
Dowody550.gotv.pro/srv55912/auto0-20201217-172604-1160692559-am_himalaya_katujemy_-___________ARENA_1v1____________128TR_Katujemy.eu_____ws_knife_gloves_____1shot1kill.pl.dem.zip

• Haha 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Dostałeś bana za nadmierne łamanie regulaminu, ostatnia twoja wypowiedz w moim kierunku już przegięła temu dostałeś bana. 

Sytuacja wyglądała następująco, wyzywałeś gracza z którym grałeś na arenie, ja Cię grzecznie upomniałam to stwierdziłeś, że gdzieś masz moje zdanie, co skończyło się mutem. 

Jednak i to nie pomogło stwierdziłeś, że lepiej napisać na czacie to w moją stronę

[Cheater] FriskenseN[KRUL] :   szmul
[Cheater] FriskenseN[KRUL] :   ch** ci na leb gowniaku

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Tak zgadza się ale twój ban jest niezgodny z taryfikatorem i nie dość że powinien być krótszy ban (to z tego co pamiętam zamiast bana powinienem mieć gaga) info od samego opiekuna.

A po drugie powiedziałem do gościa tylko i wyłącznie 2 razy ze jest ciotą.

Po 3cie odszedłem bo kolesiostwo występuje u adminów nie mówię o wszystkich tylko tak było za czasów dbk (i nikt nie stosował się do taryfikatorów każdy robił i robi co chce).

• Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Zasłużony
Opublikowano

A więc tak @ Rudzix zrobiła dobrze dając Ci bana. Otrzymałeś już 4 muty i widocznie to nie pomaga.

Natomiast @ FriskenseN , nie będę tolerował jakiegoś dziwnego poczuwania się na arence. byłeś adminem- wyzywałeś, jesteś graczem- wciąż to robisz. To, że jesteś byłym adminem nie pozwala Ci na wyzywanie graczy i poczuwanie się, każdy jest równy.

@ FriskenseN otrzymuje 14 dni silence za notoryczne wyzywanie, prowokowanie oraz przeklinanie.

Dodatkowo otrzymujesz perm bana za posiadanie aktywnego bana na serwerze, na multi koncie.

• Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Wow 1
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 3
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • 2 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.