Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: AGENT 4

Nick admina banującego: ICE ICE BABY

Data/Mapa: 15.12.2020 - 01:55:52/De_dust 2

IP/SteamID: 89.76.137.110/STEAM_0:0:443013482

Serwer (mod): |*DD2*| KATUJEMY.EU | VIP FREE | SVIP | SKINY | MEDALE | RANGI | ASYSTY | LECZENIE | ^ 1shot1kill.pl

Opis sytuacji: Była to noc długich węgorzy, szyny były złe, dziewczyny z roksy po 200, hawajska z podwójną szynką, gaz, grass, łycha ananas. I grałem sobie w grę i bum myśleliście że ss'y ale nie nie śpiewające brzdące - lisek łakomczuszek mi się odpalił na spotify. Później dopiero były ss'y, a dlaczego to się zapytajcie go bo to on mi je zrobił ja sobie tylko grałem taka sytuacja a że warto mieć w takiej grze np. słuchawki dobre które jednak ułatwiają grę, dodam że na serwie było z 5 typa więc tym bardziej dźwięk był wyraźniejszy bo nikt nic nie mówił nie biegało 20 osób więc łatwo można ocenić gdzie ktoś się ruszał albo zmieniał  broń (to też słychać) + radar daję pewność że tam jest przeciwnik a nie typ z swojej drużyny a że byłem sam chyba w drużynie to jeszcze łatwiej było. XD - Tośmy się pośmiali :)).  A bym zapomniał jak się mnie zapytał dlaczego oszukuję, nie dość że się sprzedał że jest adminem to jeszcze że ma podejrzenia i mnie obserwuję. Ogólnie każdy kto ma 10+ IQ ogarnie że ma przypał i wyłączy wtedy jakieś "Wspomagacze" tym bardziej jak idzie na specta a jest 4 typów to można się domyślić że ma się ogon.  To takie trochę jakby powiedział wyłącz jak coś masz bo idę ci ss'y zrobić. Oszuści docenieją i szanują zapewne. Antyterroryści też mogliby listownie poinformować że tego a tego dnia będą wyważane drzwi o 05:00 rano i żeby spuścił towar jak coś ma albo szybko po żydach obdzwonił żeby jakiś becel z tego jeszcze przytulić.

Wycinek z konsoli:  
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : AGENT 4 
[AMXBans] Powod : ' Wrzuc ssy na Katujemy.eu ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 443013482 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 89.76.137.110 ' 
[AMXBans] =============================================== 

Mogę nie muszę ale wkleję dlaczego nie nowy serial na katujemyTV pierwszy odcinek dlaczego nie - szyny były złe już wkrótce. Pozdrawiam swoich fanów.

AmxBans Katujemy.eu - Bany - Lista banów - Szczegóły dotyczące bana AGENT 4

Jak ktoś chcę można też pobrać ss'y - https://www8.zippyshare.com/v/1G9yoL78/file.html

ss'y.rar

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.