Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: ArcZi
Nick oskarżonego: Nie pamietam ale cos na P
IP lub SID oskarżonego: ... 

Data i czas zdarzenia: 05.12.2020  Godzina: 24:00
Przebieg sytuacji: Rzuciłem do admina jakis tam obraźliwy tekst, po czym ten zaczął mi jechać po rodzinie (ewidentnie było słychać, że chłop naćpany lub pijany) i dał mi muta na 30 min z powodem "ssij chu*a staremu". Nie reagował także na wyzwiska ze strony innych graczy. Kiedy poinformowałem go, że będę pisał skargę ten na to odparł, że i tak mu nic nie zrobią. Admin nadał mi również bana za nic ( najprawdopodobniej skłoniło go do tego nawoływanie jakiegoś gracza z serwera, który krzyczał "daj mu bana, daj mu bana"
Dowody: Demko od godziny 24:00

• Haha 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Składasz skargę nie znając nicku? Nie podlinkowałeś nawet demka.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

XD Tak to byłem ja wszedles na serwer z tekstem do mnie chuj ci w dupe czy cos takiego.

Wiec po pijaku stwierdzilem ze chcesz sie tyrac to chodz trafiles na mocniejszego od siebie twoja slaba psychika w necie tego nie wytrzymala i konfidenctwo sie pojawilo.

Nastepnym razem jak wchodzisz na serwer nie wyzywaj i nie kozacz tylko grzeczniej XD

PS:

Naucz sie składać skargę.

2.Naucz się linkować demko.

3.Nastepnym razem zachowaj troche mozgu bo sa mocniejsi w necie niz ty.

• Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
1 minutę temu, wuf0r napisał:

Składasz skargę nie znając nicku? Nie podlinkowałeś nawet demka.

NIe znam nicku, ponieważ ten "adminek" mnie zbanował zanim zdażyłem go sobie zapisać. Nie wiem jak u was ale na innych serwerowniach demko jest dostępne dopiero po kilku godzinach 

Opublikowano
1 minutę temu, krigge2k3 napisał:

XD Tak to byłem ja wszedles na serwer z tekstem do mnie chuj ci w dupe czy cos takiego.

Wiec po pijaku stwierdzilem ze chcesz sie tyrac to chodz trafiles na mocniejszego od siebie twoja slaba psychika w necie tego nie wytrzymala i konfidenctwo sie pojawilo.

Nastepnym razem jak wchodzisz na serwer nie wyzywaj i nie kozacz tylko grzeczniej XD

Człowieku ty jesteś adminem i nie masz prawa w ten sposób sie odzywać do graczy. Ja ci rzcuiłem tylko jeden krzywy tekst a ty mi przez 3 min po rodzinie cisnąłeś. A skoro twierdzisz, że mi psycha siadła to może pójdziemy tsa co? 

Opublikowano
1 minutę temu, ArcZi600 napisał:

Człowieku ty jesteś adminem i nie masz prawa w ten sposób sie odzywać do graczy. Ja ci rzcuiłem tylko jeden krzywy tekst a ty mi przez 3 min po rodzinie cisnąłeś. A skoro twierdzisz, że mi psycha siadła to może pójdziemy tsa co? 

Nie ma problemu ide spac teraz jutro nie ma sprawy XD Nie wiesz z kim chcesz walczyc XD MC grzesio movement szwecja zapraszam do lektury (youtube)

Opublikowano

Twórca skargi ewidentnie szukał zaczepki na naszej arence i ją dostał. To że jego psychika nie wytrzymywała już tak długiej wymiany zdań, dopieścił tylko porządny mute, który zachwiał ego naszego "poszkodowanego" i wkurzył na tyle do napisania skargi na obcego admina na losowym serwerze.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Admin dał się sprowokować. Mimo, że był pijany taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.

@ krigge2k3  otrzymujesz punkt karny do tabelki + więcej Ci napiszę na steam.

Gracz @ ArcZi600 zostaje permanentnie zbanowany na serwerze. Nie potrzebujemy graczy, którzy wchodzą sobie pośmieszkować, prowokować i wyzywać innych.

@ Ryuuk @ wuf0r nie wypowiadajcie się, jeżeli skarga Was nie dotyczy. Ostrzeżenie pisemne i kolejne tego typu sytuacje będą karane warnami.

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 2 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.