Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: V1rus.*
Nick admina banującego: Nie wiem, jaki ma nick tutaj na forum.
Data/Mapa: 03.12.2020 - 22:27:33
IP/SteamID: STEAM_0:0:17420249
Serwer (mod): DD2#1                               
Opis sytuacji: Gram sobie od kilku godzin u was i nie wiem ile Administracji przeleciało przez serwera, a więc grając, to nikomu nie przeszkadzało moje latanie, aż do chwili jak wszedł jakiś tam Admin później i napisał, że mam nie "przyspieszać na spadochronie", ale ja nie 'raszowałem' i nic nie robiłem takiego zazwyczaj to uciekałem. Jak napisał na serwerze, to owszem nie robiłem tego więcej, a przy gali niestety Mnie nie ubił, bo uciekłem za szybko ojoj.. i banicja.
Wycinek z konsoli:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.
[AMXBans] Zbanowany Nick : V1rus.*
[AMXBans] Powod : ' Ostrzegałem ( zakaz przyśpieszania przy użyciu spadochronu ) '
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 17420249 '
[AMXBans] Twoje IP : ' 85.46.91.167 '

Pkt. - Mówi, że banicja na zawsze, więc i bez sensu odwołanie, bo wiadomo jak będzie. Szkoda Mi tylko hajsu na tego vipka :c Bo nie warto było jak widać.

• Katowicz
Opublikowano

No niestety taryfikator kar i regulamin mówią jasno. Przyśpieszanie daje przewagę tym co umieją z tego korzystać i  nie jest to fair wobec innych. Tym bardziej, że sam mówisz, że Cię upominano o tym. Ban zostaje.

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.