Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:Keaton
Nick oskarżonego:Pnd RekT Katujemy.eu
ID lub SID oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561199032424737
Przebieg sytuacji:Gość kłóci się z ludźmi z serwera jaki on super i jak dobrze zna regulamin,zmienia drużynę ponieważ ma dość rozmowy z nami.Wraca po jednej rundzie i znowu prowokuje swoimi zaczepkami do dalszego wyzywania i zakłócania gry.Byłem w trakcie klaczyka 1v2 ale nie wygrałem ponieważ nie mogłem się skupić na grze bo on cały czas gadał jakieś głupoty,poniosły mnie nerwy i powiedziałem mu używając kilku niecenzuralnych słów żeby był już cicho i skończył ten temat.Oczywiście przyznałem się do błędu i zaraz go przeprosiłem ale jego duma została urażona i zbanował mnie na 25h. Prosiłbym o naukę pokory tego admina i w mojej opinii złamał regulamin admina w punkcie:"5. Widząc niespokojną atmosferę na serwerze staraj się natychmiast ją opanować." bo sam prowokował do takich sytuacji i "4. Musisz dawać przykład innym graczom." zmiana drużyny i jakieś niepotrzebne kłótnie z graczami to raczej nie jest dobry przykład ze strony Admina
Dowody:Nagranie z demka serwerowego jest jak będzie potrzeba to je pobiorę wytnę i wrzucę :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.