Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: jordz

Nick admina banującego: logout

Data/Mapa: 30/11/2020

IP/SteamID:0:1:!3343843

Serwer (mod):  dd2  1.6                           

Opis sytuacji: No więc dostałem perma, ponieważ chciałem się spytać Pana "logouta" za dostałem bana na 3h ale dostałem od razu perma, że niby mam aktywnego bana i ja to rozumiem. Tylko nie rozumiem jak bez praktycznie jakichkolwiek dowodów dostałem pierwsze bana za kulture na 3h? Fakt nie zaprzeczam przeklinałem trochę, lecz co do związku tej patiii z której wynikł ban, proszę ogladnąc hltv z majkiem i ocenić czy ja w jakikolwiek sposób zachowałem się w sensie do niej w jakiś nieodpowiedni sposób.  Fakt BOA coś tam gadał lecz ja tylko w sposób żartobliwy coś mówiłem, można spytać nawet graczy z serwera co akurat grali, wiec chce tylko żebyście chociaż ten wyrok mi uzasadnili. Z góry dziekuję :)

Wycinek z konsoli: wyszedłem z csa i nie mam

Opublikowano

http://o11a.hltv.org.pl/srv54089/HLTV-2011301544-de_dust2.dem.zip

http://o11a.hltv.org.pl/srv54089/HLTV-2011301519-de_dust2.dem.zip

Nie dostałeś bana za odzywanie się do tej patii, o której tak ciągle piszesz.

Dostałeś za słownictwo, brak kultury. Jeżeli się nie zgadzasz z moją decyzją to wchodzisz na forum, piszesz odwołanie. Wtedy na to spojrzy właściciel serwera. Jednak postanowiłeś wejść na aktywnym banie. Za co dostałeś perma, w takim razie ban zostaje. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.