Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Dzisiaj na serwerze w godzinach około 12:00-13:50 Pewna osoba korzystając z mojego nicku (Fosa) wbiła na serwer JB. Miałem tam zgromadzone około 1600 - 1700 szlug. Przed chwila wszedłem na serwer <13:50> i zobaczyłem że mam 10 szlug. Zdziwiony pytam się graczy czy był reset czy coś w tym guście i wtedy dowiedziałem się, że w poprzedniej mapie gracz Fosa ciągle otwierał cele(jednorazowe otworzenie kosztuje 250 szlug). Ja sie pytam: "Co wy nie poznaliście że to nie JA?" okazało się że złodziej tożsamości napisał na czacie że ma zepsuty mikrofon żeby uniknąć zdemaskowania.

Ktoś normalnie się podszył pod moją osobę i wykorzystał wszystkie zaoszczędzone przeze mnie szlugi... (cały ten tydzień ze względu na chorobę nie chodziłem do szkoły i katowałem na JB i efektywnie zbierałem szlugi. Gracze na pewno to potwiedzą). Dlatego właśnie tak mi szkoda tych szlug.

W związku z zaistniałą sytuacją mam kilka pytań:

1) Czy jest szansa na to ,że dostane moje szlugi z powrotem? 

2) Czy istnieje sposób (bezpłatny) na rezerwacje nicku w grze (hasło czy coś)

3) Czy administracja ma jakiekolwiek szanse złapać winnego?

Czekam na odpowiedzi szczególnie od Administracji ponieważ chciałbym jak najszybciej wyjaśnić tę sprawę.

-Fosa

Opublikowano

Dzisiaj

Godz: 13:30-13:50

Mapa: Jail_anka (czy jakoś tak)

Świadkowie, którzy mogą potwierdzić obecność kogoś z nickiem Fosa : (XxxX, .:Tomek:.)

Mam nadzieje że znajdziecie sprawce. Nie ukrywam, że liczę na jak najostrzejszą karę dla sprawcy.

Ps. To chociaż połowę szlug zwróćcie z powrotem (tylko się targuje)  ^_^ :P ;)

Opublikowano

Fosa jak każdy wie jedyna opcja uniknięcia takiego czegoś ,,REZERWACJA SLOTA,, koszt 7,36 chyba i masz rezerwacje na 365 dni.

Opublikowano

nie posiadam. Ponieważ jak on grał na moim nicku nie byłem obecny na serwerze. Na serwer wszedłem dopiero po całym zajściu.

• 6 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.