Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:@naitsabes_ikcilkan

Nick admina banującego:Buczele

Data/Mapa:11:30 | 17/11/2020  ██ Katujemy.eu | MIRAGE #2

SteamID:STEAM_1:0:572502115

Serwer (mod): csgomirage#2

Opis sytuacji: Jestem stałym graczem na serverze teraz jestem na nowym koncie na starym koncie nie nie ma bana ani na serverze ani zwykłej blokady (VAC) w tamtym miesiącu byłem top 1 servera może to potwierdzić 2 adminów że gram cały czas gram tak jak gram następnym razem pobierz demko i obejrzyj je czy na pewno jestem odpalony czy nie i nie dawaj niesłusznego bana 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zacznijmy od tego że nigdy nie ufam nowym kontom, gdy widzę pierwszy lvl w csie jak i na steam już dla mnie osoba jest podejrzana.

Nie widzę też sensu grania na nowym koncie, ledwo co stworzonym, skoro masz legit konto na którym grałeś już na OM2.

Oglądając demko dochodzę do wniosku że popełniłem błąd i się do tego przyznaje.

Podejrzewałem cię o zbyt szybki strzał na rampie, nie spałem tej nocy więc nie pomyślałem że gracz z przeciwnej drużyny chodził zbyt głośno i mogłeś go słyszeć.

Oczywiście mogło być to za mało lecz nigdy się w kwestii tak szybkich banów nie pomyliłem.

Jeszcze raz cię przepraszam za mój błąd.

Gracz do unbana

• Lubię to! 3
  • Wow 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.