Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: KALEL

Nick admina banującego: IMean

Data/Mapa: 13:19 | 01/11/2020 przez demko z mapy mid mirage

SteamID: STEAM_0:0:565989877

Serwer (mod): Arena 1v1

Opis sytuacji: Dzisiejszego ranka otrzymałem bana na serwerze Arena 1v1 z powodu rzekomego wallhack'a. Ban został nałożony przez Administratora IMean , który postanowił mnie zbanować dzięki oskarżeniu na forum (link poniżej). Post utworzony przez użytkownika krigge, który oskarża mnie o używanie "nielegalnego" oprogramowania (wcześniej wspomnianego wallhacka) wraz z demkiem i opisem sytuacji. (Jeżeli czytałeś/aś już wcześniej post który mnie oskarża polecam pominąć do następnego punktu) Krigge podaje przykłady w których podobno używałem wallhacka w następujących sytuacjach: za szybko strzelam, scany przez boxy (swoją drogą często nie celne), jazda celownika po modelu (?), "doskonale wie gdzie jest przeciwnik", "nie sprawdza lewej strony", zawsze przechodziłem na prawą stronę boxa, a w tym przypadku przeszedłem na lewą, więc oczywiście, że wiedziałem z której strony wychyli przeciwnik (sarkazm), kolejno za szybkie strzały, prefire na demku 32 tick rate, oskarżenie o TRIGGERA, bo znów za szybki strzał, wyczekuje nadchodzącego przeciwnika i znów, że spodziewam się rywala zza zakrętu.

- Po wymienieniu oskarżeń zadziwia mnie, że osoba z niecałymi 300h w CS:GO i to na demku 32 tr jest w stanie oskarżyć mnie o używanie zewnętrznych oprogramowań. Słyszałem, że nie raz byłem sprawdzany przez innych administratorów i sami mieli wątpliwości, ale się przekonali, że jestem czysty.
CS:GO nie zawsze polega na sprawdzaniu wszystkich miejscówek, czy graniu monotonnie, bo "dobrze idzie". W CS:GO dużo akcji oddaje się przypadku (przede wszystkim na arenach typu 1v1). Co do monotonności gry, to jest to chyba najgorszy błąd jaki można popełnić w grze. Monotonność prowadzi do utworzenia pewnego schematu w myślach przeciwnika przez który jest on w stanie oszacować chociażby z której strony picknie przeciwnik. Niestety, albo stety dużo graczy areny 1v1 działają monotonnie. 

- Chciałbym też dodać, że w nocy z 31.10 na 1.11 kiedy to krigge nagrał demko usłyszałem też od niego zdanie, że to wcale nie jest mój smurf, więc chciałbym się do tego odwołać. Aim, movement i generalnie gamesens z pewnością wyrobiłem w niecałe 80h w CS:GO (sarkazm). Na main koncie miałem naprawdę wysokie rangi (Supreme na mm i GE na wm), ale sprzedałem konto. Jakby ktoś miał wątpliwości co do mojego main konta to zapraszam pv.

- Jeżeli moje odwołanie nie jest wystarczające to mogę klipować, ewentualnie streamować moją rozgrywkę na arenie. Co prawda nie chętnie, bo mam spadki FPS'ów, ale jeżeli to ma się przyczynic do ub to mogę to robić częściej niż rzadziej. Pozdrawiam i dziękuję za przeczytanie.
PS Jeżeli jednak moje odwołanie zosatnie przyjęte i streamowanie, etc. nie będzie potrzebne to chciałbym aby Administrator nie poniósł konsekwencji nie słusznego zbanowania.

• Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Twoje demko oglądałem o 2 w nocy, te same, które podesłał mi @ krigge2k3 . Jego też rozpiską się posłużę. Generalnie to nie ratuj się tym, że możesz streamować, klipować, bo 98% cheatów dzisiejszych ma opcje "niewidoczny wallhack przy rejestrowaniu ekranu". Niżej podrzucam rozpiskę.

Rozpiska: 

0:12 skąd wie że króci
0:21 szybszy niz s1mple
1:16 szyki jest
1:37 zawsze podchodzil prawa strone tym razem nie podszedl bo widzial ze ziomek zaraz mu wychyli
4:07 doskonale wie gdzie jest przeciwnik
4:12 szybki s1mple v2 ale niecelny XD
5:54 po modelu przez boxika a co XD
08:45 nie sprawdza lewej strony bo widzi że przeciwnik lecik na prawo kekw
08:48 szybciutki polecam na 1/4 slowmotion
9:58 nie mial prawa wiedziec ze przeciwnik przeszedl lekko na prawo i prefire leci
12:48 za szybko
13:59 wszystko po modelu
14:29 znow ciekawy strzal tak samo zabil w 13:59 triggerek?
15:27 wyczekuje nadchodzacy model
15:54 kto tak celuje po boxach? XDDDDDDDDDDDD
15:58 ups to box nie ziomek XDDD
17:02 po modelu
18:15 doskonale wie gdzie jest rywal

A bana otrzymałeś za te demko:

http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20201101-001121-1747026549-am_plain_v6_katujemy_-___________ARENA_1v1____________128TR_Katujemy.eu_____ws_knife_gloves_____1shot1kill.pl.dem.zip

• Wow 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.