Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ☁ иανίίί ☁ (poprzednio Egzorcysta)

Nick admina banującego: SQUeZ

Data/Mapa: 11.10.2020

SteamID: STEAM_0:0:529540177

Serwer (mod): Only Mirage #1                              

Opis sytuacji: Witaam, dostałem bana z racji "aktywnego" z tego co się dowiedziałem od squez'a dostałem jeszcze taki o link https://sb.bladymirage.pl/index.php?p=banlist&advSearch=egzorcysta&advType=name

Hmm nawet nie wiem od czego zacząć, więc tak data nadania bana jest z listopada 2k19 tak mi squez napisał i tu sie zaczynają dziać magiczne sztuczki, ponieważ ja napewno nie grałem w tym miesiącu na serwerze dlatego, że ja swoje konto steam z cs:go sprzedałem 16 października 2019 roku a więc jakim cudem miałem być wtedy na serwerowni czy nawet w samym cs:go co jeszcze dziwniejsze konto w ban sb to jest konto z prawie 2 letnim vaciem a dokładniej z okolic kwietnia 2019 czego totalnie nie rozumiem, ponieważ to przeczy wszystkiemu, ja w tamtym okresie miałem admina i to jeszcze przez długo dłuższy okres go jeszcze posiadałem, a więc nie wiem, nie pojmuje i nie wiem skąd wynika ban ani jak on powstał.

Jeszcze dodam że gram mniej więcej od 3 tygodni może dłużej na serwerze oczywiście czysty ;-; jak grałem to w godzinach szczytu i nie tylko i zapewne gdybym był odpalony już dawno bym dostał bana od jednego z aż tylu adminów.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.