Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: zenox.exe

Nick admina banującego: dbk

Data/Mapa: 20:18/04.10.2020

SteamID: STEAM_ID : STEAM_0:1:447923947

Serwer (mod):  Arena1vs1                            

Opis sytuacji: Ban ponieważ? Wcześniej gość dał mi bana bo zbyt dobrze grałem na koncie no prime. Teraz dostałem znowu bezpodstawnie. Odpowiadając na pytanie "admina" banującego, nie odwołałem się od poprzedniego bo na koncie bez prime'a średnio mi zależy. Odwołuję się teraz bo gość ewidentnie nie czai gry i banuje bo ktoś gra na poziomie który według niego to wh... Polecam sortować adminów.

Opublikowano

Pierwszy ban - minęło ponad 48h:

image.thumb.png.56b798e9917ae1840fb03cadffaf3b66.png

Dziś wszedłeś na aktywnym i sam się do niego przyznałeś:

image.thumb.png.409a9918c9098bb03936fc1b74aa5e40.png

Nie każdy ban jest sprawiedliwy - nawet jeśli grałeś czysto powinieneś wejść na forum i się odwołać, zamiast wchodzić na aktywnym.

Pewnie bym się nawet nie zorientował, gdybyś nie zaczął cwaniaczyć i prowokować, jaki to słaby nie jestem.

Opublikowano

Nie cwaniakowałem jaki słaby jesteś tylko Ci powiedziałem co sądzę na temat banawania kogoś bo strzela lepiej niż średnia serwera, niektórym graczom wtedy moje umiejętności nie przeszkadzały np. Rudzia. I edytowałem bo zapomniałem dodać o tym koncie wcześniej więc ss nie zabłysnołeś.

• Przykro mi 1
Opublikowano

A Tak po za tym co ma termin odwołania do tego że ktoś grał czysto. Nie jesteś pewien czy ktoś gra czysto poproś kogoś o pomoc w ocenie. Nie wychodziłem jak ktoś na spec siedział.

• Haha 1
  • Donator
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.