Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: masnyman

Nick admina banującego: Patelniux

Data/Mapa: 16:44 | 29/09/2020

SteamID: STEAM_0:0:549082802

Serwer (mod): Only AWP

Opis sytuacji: Wbijam na serwer pograc troche na chillu nagle pisze do mnie admin na czacie "spryzi, mowimy papa" zapytalem sie dlaczego, w czym problem na to dostalem odpowiedz ze za multikonto powiedziem mu ze nigdy nie gralem na tym serwerze na innym koncie i to jest jedyne, na jakim tam gralem i posiadalem tylko jednego bana na 10 minut tak ze w skrocie mowiac dostalem bana totalnie za nic. Nie mam pojecia kto rozdaje tak range "admin" ale wiem tyle ze BARDZO duzo jest adminow na serwerze only awp ktorzy sa totalnie nie doswiadczeni. Tak na koniec tylko dodam nie pisze tego podania o unbana po to zeby dalej grac na serwerze, chodzi mi tylko o sprawiedliwosc. pozdrawiam

• Donator
Opublikowano

@ patelnia jakieś konkrety, dowody bo po 1 nie widzę aby ip tego pana było powiązane z jakimś spryzim a po 2 nie widzę aby jakiś spryzi miał u nas bana czy coś.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Tak ogolnie jeszcze dodam owszem mialem wczesniej inne nazwy uzytkownika (SpryZi,FBI Officer) lecz nigdy nie gralem na innym koncie a tym bardziej nie dostalem bana. Ziomek chyba mysli ze jak zmienilem nick to znaczy ze mam nowe konto nie wiem skad on to wzial ze dostalem perma na innym koncie no ale spoko rozumiem jezeli ktos nie jest poprostu zbyt madry by sie zajmowac praca prawdziwego administratora nie jego wina ze zaakceptowali mu podanie na admina przypadkiem.

Opublikowano

Rzeczywiscie, dostales vaca na innym konciem, wiec pomyslalem ze to twoj mulciak jesli ip wczesniej sie nie logowalo, to ban jest nieslusznym, glupia pomylka z mojej strony. Przepraszam, postaram sie Ci to wynagrodzic monetami na serwerze etc.

• Donator
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.