Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: KOCIAMBER
Imię: Hubert
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/KOCIAMBER/145.239.237.170:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Zerowe
Znajomość sourcemoda [0/10]: 0 (Przeczytałem poradniki oraz Pandzia zadeklarował się nauczyć mnie i pomóc w ogarnięciu sourcemoda więc myśle że to kwestia czasu aby moje umiejętności się poprawiły)
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: 2h/10 do 13h
Dlaczego Ty?: Chciałbym spróbować swoich sił jako administrator, sam na co dzień spotykam się z nieprzyjemnymi sytuacjami na serwerze, chciałbym aby takich sytuacji było jak najmniej aby każdemu grało się komfortowo. Mega dobrze gra mi się na serwerze i chcę pomóc w jakikolwiek sposób w rozwoju tego serwera. Mimo że nie mam żadnego doświadczenia to na serwerze gram często i przyglądam się pracy administratorów i myślę że wiem jak trzeba reagować w  sytuacjach  gdy ktoś łamie regulamin. Pandzia zadeklarował że chętnie pomoże mi w ogarnięciu i wytłumaczeniu sourcemoda i sam przeczytałem parę poradników na ten temat. Nawet jeżeli nigdy nie byłem administratorem to myślę że warto "zaryzykować" i dać mi szansę na tym stanowisku.

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: Steam
SID: STEAM_1:0:181323166

Posiadasz konto Prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Na TAK:

+ wiek 

+ GT

+ Znany na serwerze (Naczelny podpierdalacz xd)

+/- SM (Pokładam nadzieje w Pandzi )

- Doświadczenie

Ogólnie polecam gracza super człowiek można sobie pogadać na różne tematy . 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

+ wiek

+ GT

- SM

- doświadczenie

Można dać szansę.

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Tutaj jest podobnie jak z @ Ryuuk6 . Głównie mi chodzi o to, że nie masz żadnego doświadczenia w adminowaniu, ale nie martw się, bo każdy kiedyś zaczynał. Kolejnym ważnym punktem jest komunikatywność na serwerze - do ciebie nie ma co się przyczepić, bo rozmawiasz z każdym i praktycznie każdy kojarzy Twoją osobę. Spoglądając na Twoje GT można zauważyć, że jesteś aktywnym graczem owego serwera, więc nie powinieneś mieć problemów z wyrobieniem minut. Standardowo plusem jest Twój wiek, mikrofon i konto prime. 

Myślę, że okres próbny na 14 dni będzie dobrym wyborem. 

Powodzenia! 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Na TAK:

+ wiek 

+ GT

+ Dlaczego ja?

+/- SM (Na spokojnie damy radę hah)

- Doświadczenie każdy kiedyś zaczynał więc nawet na to nie patrzę no ale potraktuje jako minus 

Mam nadzieję, że wstąpisz w nasze szeregi mordeczko i myślę, że tak jak kolega wyżej napisał 14 dni próbnego okresu jest adekwatne do ilości czasu, w którym możesz się wykazać.

Opublikowano

Dobra aktywność, 100% poparcia w podaniu. Rozpoznawalny wśród obecnych adminów i graczy. Nie mam nic więcej do dodania. Zapraszam do kontaktu STEAM.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.