Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twoje id nick#1234: Ciepliś#4898

Ile czasu możesz poświęcić na moderowaniu serwera discord: Na serwerach discord siedzę codziennie po 5-6h, wiec mi się wydaję że tak z 4-7h

Parę slów o sobie: Cześć Jestem Dominik, mam 16 lat, kiedyś większość mnie znała, lecz miałem wielką przerwę, chodzę do 1 klasy Liceum Sportowego i bardzo interesuję się sportem lecz przez kontuzję nie mogę ćwiczyć. 
W wolnych chwilach gadam z przyjaciółmi na dc lub pykam sobie w CSGO albo w inne gierki, moimi innymi zainteresowaniami to leżenie i oglądanie netflixa  

Dlaczego właśnie Ty?: Jestem bardzo ogarniętą osobą, lubię gadać z ludźmi oraz im pomagać, zawsze bardzo starannie próbuję 
wykonywać swoje prace,chciałbym pomóc rozwinąć discorda, jak i go udoskonalić wyglądowo jak i skryptowo.

Doświadczenie w tworzeniu serwerów discord: Doświadczenia w robieniu discorda mam wielkie, łącznie zrobiłem z 30 serwerów discord dla różnego typu tematy tak jak RolePlay, CSGO, LOL czy jakieś ForFun serwery.

Doświadczenie w konfiguracji botów na discordzie [webpanel]: myślę że tak z 8/10 ogarniam większość botów.

Kontakt: Forum, Discord, Instagram, TeamSpeak, Steam.
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.