Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
CiasteKKK

Only Mirage#4 - Szybka rekrutacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z Serwera - Podajemy jeden, z którego w punkcie 4 sprawdzany jest przegrany czas na GT ( GameTracker );. CiasteK.Katujemy.eu
  2. Imię - Podajemy swoje imię; Dawid.
  3. Wiek - Minimum 17/18 lat oraz dojrzały głos; 13,5 i nie stety nie.
  4. Steam ID - Kandydat musi podać swój STEAM ID;  0:0:548612610
  5. Czas spędzony na Serwerze - Wklejamy link do swojego profilu GT ( GameTracker )  |  STATS ( Statystyki serwera ); https://www.gametracker.com/server_info/178.19.106.59:27015/top_players/?query=CiasteK
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO - nie podawaj tu linków do innych sieci, opisz co potrafisz i jak Twoim zdaniem odróżnia się oszusta od skilla; Gram w csa 3,5 roku i mam pare tysiecy godzin na csgo na wszystkich kontach wiec wiem o co chodzi, zeby odroznic oszusta od skilla jest czasami latwo czasami ciezko ale zeby to zrobic jest wymagana obserwacja tego gracza w celu weryfikacji podejrzen ale tez  sa osoby ktore cheatuja i sie nie ukrywaja, takie osoby banujemy odrazy jesli nie ma obaw.
  7. Znajomość obsługi admina (x/10): Proszę podać w skali 1 do 10 poziom swoich umiejętności. Skala została przedstawiona na końcu tego tematu; mam dobre i slabe dni, nie tryharduje ale 7/8 na 10.
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie - kilka zdań dlaczego Ty i powiedz kilka zdań o sobie; Bo uwielabiam pilnowac porzadku i  uprzyjemniac rogrywke innym gracza wspanialego CS:GO oraz jestem bardzo aktywny wiec bede ciagle miec oko na serwer i czesto slysze u innych graczy slowa typu ,,Adminowie sa zadko aktywni" wiec juz nie powinno byc z tym problemu.
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: - Tutaj piszemy ile czasu możemy poświecić na serwerze; Gram codzennie cały dzień bo złamałem noge wiec nie chodze do szkoly na 2  miechy i jestem uziemiony w domu  wiec nie mam co robic to gram na waszym wspanialym serwerze.
  10. Posiadasz mikrofon?: [TAK/NIE]; TAK.
  11. Akceptacja Regulaminu admina/serwera: (Akceptuję regulamin admina | regulamin serwera i zastrzegam, że będę go przestrzegał) - Regulamin admina ( Kliknij tutaj! ) | Regulamin serwera ( Kliknij tutaj! ); przeczytalem i Akceptuje.
  12. Linki do poprzednich podań - Proszę wkleić linki do wszystkich podań o admina jakie wcześniej pisałeś u Nas. to moj 1.
  13. Kontakt - Podajemy do siebie kontakt ( na przykład: link do swojego profilu STEAM )  https://steamcommunity.com/profiles/76561199057490948
  14. Konto Prime - Czy posiadamy konto Prime] nie ale bede kupywal bo zbieram i mam juz prawie uzbierane.
  15. Blokada VAC - Czy posiadasz/posiadałeś blokadę VAC: 1 kiedys dawno temu bo nie wiedzialem co to cheaty i kuzyn mi pokazal wiec unlucky  ale teraz  nie  mam.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.