Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie szybka rekrutacja jest otwarta

Szybka rekrutacja ma na celu szybsze zwerbowanie nowych adminów pomijając niektóre wymagania. O przyjęciu decyduje właściciel i/lub opiekun serwera, a rzeczy, które bierze stricte pod uwagę są ustalane indywidualne przez jednego z nich.

Wszystkie podania piszemy w tym temacie pod moim postem.

Zapraszam do pisania

Wymagania:

Konto Prime - bez niego nie pisz podania

Znajomość SM na podstawowym poziomie (+/- 3/10)

Jakieś godziny na GT, jak nie masz przegranej nawet godziny - nie pisz podania

Wzór podania:

Cytat

1. Nick z serwera:
2. Imię:
3. Wiek:
4. Steam ID:
5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):
6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO:
7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):
8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:
9. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?:
10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ]
11. Akceptacja regulaminu admina/serwera:
12. Linki do poprzednich podań:
13. Kontakt:
14. Konto Prime?: [ TAK / NIE ]

15. Blokada VAC?: [ TAK / NIE ]

Nienawidzę kłamstwa, więc osoby, które piszą mi na przykład, że ,,ktoś usunął im godziny na GT" albo ,,na tym koncie nie przegrał ani minuty ale na mainie ma 20-30 godzin" dostaje z buta bana na miesiąc od firmy. Nie będę się z wami bawił jak z dziećmi więc jak masz zamiar polecieć ze mną w kulki licząc że się nabiorę i że się uda to szybko Cię wyprowadzę z błędu. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

1. Nick z serwera: Infinity
2. Imię:Marcin
3. Wiek:16 Po mutacji
4. Steam ID:https://steamcommunity.com/id/Viking9093xd
5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):https://www.gametracker.com/player/Infinity/178.19.106.58:27015/
6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Byłem adminem na wielu serwerach.
7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):8
8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:Chciałbym zostać adminem ponieważ na serwerze nie ma dużo adminów a kiedy ja gram zdarzają sie oszuści. Jestem osobą kulturalną i osoby grające na serwerze mają o mnie dobre zdanie. Potrafię odróżnić chitera od dobrego gracza.
9. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: +/- 1,5h
10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK
11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuję

15. Blokada VAC?: [ TAK / NIE ] NIE

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

1. Nick z serwera: B4NSHI
2. Imię: Patryk
3. Wiek: 18lat
4. Steam ID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199088152041/
5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): około 9h i widziałem już dużo odpałów a admina wcale
6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Jestem na 3 serwerach
7. Znajomość obsługi admina ( 8/10 )
8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Gram dosyć często na serwerze. Admin rzadko wchodzi i nie ma kto tępić cheaterów mimo że nie mam statusu prime to mam doświadczenie w tej grze.
9. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 5h
10. Posiadasz mikrofon?: TAK 
11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akcept
12. Kontakt: Discord Patrykk#1586
13. Konto Prime?: NIE 

14. Blokada VAC?: NIE 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

1. Nick z serwera: Katujemy.eu нadeѕ✞ᵛᵃᶜ
2. Imię: Antek
3. Wiek: 17
4. Steam ID: 
STEAM_0:0:194176734
5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/csptg.pl нadeѕ✞ᵛᵃᶜ/178.19.106.58:27015/
6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: 
7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 8
8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Gram dość długo na serwerach i zawsze wkurza mnie gdy ktoś nie przestrzega regulaminu , np czitownie lub nadużywanie mikrofonu , zawsze się pytam czy wiedzą gdzie jest admin i zawsze słyszę to samo. Wiec myslę ze się nadaje i bedę utrzymywał porządek na serwerze . Aktualnie chodzę do szkoły ogólnie to gram na gitarze i pianinie.
9. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Zależy od dnia ale około 3-5h
10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak
11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuje
13. Kontakt: email ; [email protected]
14. Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Nick z serwera: hbn
2. Imię: Szymon
3. Wiek: 16
4. Steam ID: 0:0:421234885
5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): 1.00/ 1138 points/ https://www.gametracker.com/player/hbn/178.19.106.59:27015/
6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: administrator paru mniejszych serwerów z mapami typu aim/fy/surf
7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 10/10, ale bardzo szybko się uczę i myślę że dam radę
8. Argumenty, dlaczego Ty akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilaka zdań o sobie: bardzi często bywam na serwerze ostatnimi czasami o różnych godzinach typu od południa do wieczora póżnego, bardzo często zdarza mi się że na serwerze jest cheater w której z drużyn,a inicjowanie votebanowania wśród graczy jest często po prostu trudne do realizacji, chodz nie raz się udaje wywalić cheatera mam ponad 2300h w CSGO i gram od 2018 roku, chciałbym aby nowi gracze którzy wchodzą pierwszy raz na ten serwer nie psuli sobie o nim opini z powadu cheatera. 
9. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: w zależności od tego o której będę w domu ale jest to w okolicach 2-3h dziennie, a jeżeli nie dam rady wejść na serwer aby na nim grać to czały czas jestem online i gdy ktoś tylko napisze do mnie odrazu mogę wejść i zbanował osobę która oszukuje.
11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK
12. Linki do poprzednich podań: brak
Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198802735498/ , https://www.facebook.com/profile.php?id=100006942991940
14. Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK

• Uwielbiam 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

1. Nick z serwera:Laser
2. Imię:Dawid
3. Wiek:18
4. Steam ID:
STEAM_1:0:543700917
5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):https://www.gametracker.com/player/Laser/178.19.106.58:27015/
6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Duże byłem na wielu serwerach adminem i bardzo dobrze się sprawowałem.Oraz mam admina na serwerze only mirage #2 
7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):7,5/10
8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Ponieważ mam duże doświadczenie w byciu administratorem potrafię odróżniać cheatera od normalnego gracza.
9. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?:2/3h
10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ]Jasne
11. Akceptacja regulaminu admina/serwera:Tak
13. Kontakt:FB,Steam,Forum
14. Konto Prime?: [ TAK / NIE ]Tak

15. Blokada VAC?: [ TAK / NIE ]Nie

Edytowane przez Laserrr
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

1. Nick z serwera: Krono$ Katujemy.eu
3. Wiek: 22
4. Steam ID: STEAM_1:1:171539393
5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/Krono%24 Katujemy.eu/178.19.106.58:27015/
6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Jestem adminem na 1 v 1 i myśle że sobie dobrze radze 
7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 5/10
8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Ponieważ no nie oszukujmy sie potrzebujecie adminów bo na serwie roi sie od czitów oraz krzyczących i wyzywających matki dzieci. Jestem na tym serwie nowy lecz juz zapoznałem paru graczy i myśle ze sie dogadamy.
9. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 3-5 h
11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK
12. Linki do poprzednich podań: Brak
13. Kontakt: Steam
14. Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Nick z serwera: shR
2. Imię: Filip
3. Wiek: 18
4. Steam ID: 
STEAM_0:0:244644269
5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/shR/178.19.106.58:27015/
6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Nie mam zbyt dużego doświadczenie, jeżeli chodzi o CSGO, ponieważ tylko jednokrotnie byłem adminem. Nie mogłem się przekonać do serwerów, w 1.6 byłem wiele razy adminem oraz opiekunem. Myślę, że dam radę, a jeżeli bym czegoś nie wiedział w co szczerze wątpię, chłopaki na pewno mi pomogą :hi:
7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):5
8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Jestem na serwerze bardzo często, raczej dobrze dogaduje się z resztą graczy (pomijając ludzi poniżej 12 roku życia z przesterem na mikrofonie). Potrafię odróżnić cheatera od dobrego gracza, bo sam po kilku dniach mam top1 :default_biggrin:
9. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 3-6h
11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Jasna sprawa
12. Linki do poprzednich podań: -
13. Kontakt:Steam/FB
14. Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Tak

15. Blokada VAC?: [ TAK / NIE ] Nie

#edit; Wiem, ze dopiero napisałem przywitanie i od razu pisze podanie a nie powinno się tak robić. 

Oczywiście nadrobię te braki :default_biggrin:

• Lubię to! 2
  • Haha 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

1. Nick z serwera:Nomysz
2. Imię:Szymon
3. Wiek:15
4. Steam ID:STEAM_1:1:78044375
5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):https://www.gametracker.com/player/Nomysz/178.19.106.58:27015/
6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO:Nie mam zbyt dużego doświadczenia ale myślę że popradzę sobie z cheatearami 
7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):6 raz mi jakiś gościu coś tłumaczył na ten temat 
8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Mam dużo wolnego czasu, który lubię spędzać poprzez granie i rozmawianie z innymi łatwo dogaduje się z innymi.Nie obrażam innych i staram się mało przeklinać na innych.
9. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: tak do 3-4
10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] tak
11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: tak
12. Linki do poprzednich podań:-
13. Kontakt: Steam/messenger/fb/dc
14. Konto Prime?: [ TAK / NIE ]tak

15. Blokada VAC?: [ TAK / NIE ]nie 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

1. Nick z serwera: Kondzio Katujemy.eu
2. Imię: Konrad
3. Wiek: 15
4. Steam ID: STEAM_1:0:556647599
5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/Kondzio katujemy.eu/178.19.106.58:27015/

6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Trochę doświadczenia mam bo kilka razy gadałem z adminami dowiedziałem się nawet dużo rzeczy i ogólnie trochę o tym czytałem.
7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):  5/10
8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: ponieważ ostatnio gram tylko na tym serwerze i dostrzegłem że dosyć często nie ma admina to postanowiłem się zgłosić na admina tego serwera (Only Mirage #3) aby łapać takich o to cheaterów. ogl nie jestem łatwo bierny ja zawsze muszę sprawdzić coś do końca inaczej nie odpuszczę, lubię rozmawiać z innymi graczami dobrze sie z nimi dogaduje. 
9. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 2-3h czasami nawet 4h.
10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] tak
12. Linki do poprzednich podań:-
13. Kontakt: Steam/messenger/fb/dc  dc: _Plomyk_#4215
14. Konto Prime?: [ TAK / NIE ] tak

15. Blokada VAC?: [ TAK / NIE ] nie

poprawiłem GT

• Uwielbiam 2
Opublikowano

1. Nick z serwera: Nomysz
3. Wiek:15+mutacja 
4. Steam ID: STEAM_1:1:78044375
https://www.gametracker.com/player/Nomysz/178.19.106.58:27015/
6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: nie mam takowego ale myśle że dam rade 
7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 6/10 ostatnio poznałem najpotrzebniejsze komendy do adminowania 
8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Ponieważ gram od paru tygodni na tym serwerze i zauwarzyłem wielu cheaterów np. dzisiaj gram sobie a ty nagle cała drużyna pada bo ktoś sobie włączył wallhacka i aimbota.  Potrafie się dogadywać z ludźmi nie odniosze się do innych wulgarnie, pomagam innym jak czegoś potrzebują jakiejś komendy potrafie pracować zeapołowo 
9. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 3-4 h ale czasem gram tu więcej 
10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ]tak

Opublikowano

1. Nick z serwera: Nomysz
3. Wiek:15+mutacja 
4. Steam ID: STEAM_1:1:78044375
https://www.gametracker.com/player/Nomysz/178.19.106.58:27015/
6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: nie mam takowego ale myśle że dam radę 
7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 6/10 ostatnio poznałem najpotrzebniejsze komendy do adminowania 
8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Ponieważ gram od paru tygodni na tym serwerze i zauważyłem wielu cheaterów Wiem że jak ktoś włączy aimbota to odrazu przyjemność z gry się traci   Potrafię się dogadywać z ludźmi nie odnoszę się do innych wulgarnie, pomagam innym jak czegoś potrzebują jakiejś komendy potrafię pracować zespołowo 
9. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 3-4 h ale czasem gram tu więcej 
10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ]tak
12. Linki do poprzednich podań :

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

1. Nick z serwera:Γυეhმῆἶპ
2. Imię:Andrzej
3. Wiek:15 ale 16 27 listopada
4. Steam ID:
STEAM_0:1:173273534
5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):https://www.gametracker.com/player/Γυეhმῆἶპ/178.19.106.58:27015/  Niestety posiadam o połowę mniej godziny niż było minimum ale mam duże doświadczenie i liczę że tym wskóram temu problemowi
6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO:Niestety brak ale gdzieś trzeba zacząć:default_biggrin:
7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 5/10
8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:Mam bardzo duże doświadczenie w grze cs go i umiem rozróżnić osobę która używa wspomagaczy.
9. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 4 - 5 h
10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak jest to sm900
11. Akceptacja regulaminu admina/serwera:Tak
12. Linki do poprzednich podań:Nie posiadam
13. Kontakt:Nowy Tony Hawk tylko że rajdowy#1220 (discord)
14. Konto Prime?: [ TAK / NIE ]Tak

15. Blokada VAC?: [ TAK / NIE ]Nie nigdy nie miałem

Opublikowano

1. Nick z serwera: -,- 
4. Steam ID: 
STEAM_1:1:107212124 
5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/-%2C-/178.19.106.58:27015/
6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Niestety nie
7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):  3/10
8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Mam troszkę doświadczenia w CS:GO potrafię rozpoznać osobę która używa niedozwolonych programów, oraz w szybkim tempie uczę się co mogę pokazać jeżeli dostanę szanse. 

9. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 3-4 godzinki 
11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak
12. Linki do poprzednich podań: Brak.
13. Kontakt: djlolskykox #7074 (discord)/Steam

Opublikowano

1. Nick z serwera: Kamdro
2. Imię: Bartłomiej
3. Wiek: 15 (po mutacji)
4. Steam ID: STEAM_1:1:173994013
5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/Kamdro/178.19.106.58:27015/
6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Niestety żadne, nigdy nie posiadałem admina na serwerach CS:GO, ale zawsze można to zmienić i się podszkolić.
7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): Niestety zerowa, lecz przysiądę do komend i postaram się nauczyć wszystkich mi potrzebnych.
8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Pierwszym argumentem będzie mała ilość adminów na serwerze, co widać. Dzisiaj miałem przypadek, że było 3 odpałów i ani jednego admina, a jak już są to w godzinach wieczornych (zapewne praca i inne obowiązki). Ja akurat nie pracuję tylko mam lekcje zdalne do tej 14-15, co przyczynia się do wcześniejszego pobytu na serwerze oraz pilnowania serwera we wcześniejszych godzinach. W sytuacjach tego wymaganych potrafię zachować się poważnie. Napotkane konflikty staram rozwiązywać się, jak tylko potrafię. Część serwera już mnie kojarzy, także nie będzie problemu, żeby się z nimi porozumieć.
9. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Tak od 2-5 godzin, czasami więcej zależy czy mam zawalony dzień czy też wolny.
12. Linki do poprzednich podań: Nie było
13. Kontakt: Steam/discord (Kamdro #1414), a w razie jakiejś potrzebny mógłbym także podać facebook'a.
14. Konto Prime?: Tak

15. Blokada VAC?: Nie

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

1. Nick z serwera: -,- 
4. Steam ID: 
STEAM_1:1:107212124 
5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/-%2C-/178.19.106.58:27015/
6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Niestety nie
7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):  3/10
8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Mam troszkę doświadczenia w CS:GO potrafię rozpoznać osobę która używa niedozwolonych programów, oraz w szybkim tempie uczę się co mogę pokazać jeżeli dostanę szanse.  W ostatnim czasie także zauważyłem, że bardzo duża grupa osób nadużywa czatu głosowego a z racji iż spędzam bardzo dużo czasu na sewerze mam możliwość utrzymywać spokój na serwerze.

13. Kontakt: djlolskykox #7074 (discord)/Steam

• Uwielbiam 1
Opublikowano

1. Nick z serwera: Pnd RekT Katujemy.eu
2. Imię: Jakub
3. Wiek: 15 (mutacja)
4. Steam ID:
 0:1:536079504
5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):https://www.gametracker.com/player/Pnd RekT Katujemy.eu/178.19.106.58:27015/
6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: były admin FFA
7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):5/10
8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:1 Gram już trochę na serwerze i spotkałem się z duża ilością cheaterów oraz osób które bardzo nadużywają mikrofon bez mutacji. 2 Adminów co zauważyłem wiele nie ma a jeśli już są to nie za często.3 Znam już wiele osób na serwerze i dobrze się z nimi dogaduje wliczając w to adminów.

11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Oczywiście 
12. Linki do poprzednich podań: -
13. Kontakt: DC, Steam 

• Wow 1
  • Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.