Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim, nie wiem czy tylko ja mam ten problem, ale wydaje mi się ze nie bo kilka ludzi juz pisalo że ludzie ciała nie maja. Mianowicie chodzi o fakt ze strzelając powyżej głowy, siada głowa, celownik wycelowany w klatke nie wchodzi nic. Jedynie co to śmiało można w nogi ładować bo wtedy wszystko wchodzi. Nawet z awp gosc wymierzony prosto w klatkę, a strzał przechodzi obok tak jakby ten pocisk przez niego przelatywał. Wiem ze juz wczesniej bylo cos ze nie wchodziły głowy, lub wchodzily az za bardzo, ale teraz jest problem z całym ciałem. Dużo graczy skarzy się na ten problem, dużo wychodzi wlasnie ze względu na tą przypadłość. Da rade cos z tym zrobić? Nie ukrywam że mnie samego trochę to irytuje i odechciewa się grać.

Edit: Serwer na pewno nie wymusza rate

• Wow 1
  • Legenda
Opublikowano

Interp albo sety serwera. Norma w 1.6 od 2003 czy 2004 jak zrobili aktualizację a potem w 2013 jak cs go wchodziło, jedne serwet aż za bardzo magicznie wchodziły głowy, albo w ogóle. Tyle demek w sieci było o tej przypadłości, że masakra. Czasami też wina samego kompa.

Grać, obserwować.

Opublikowano
8 godzin temu, TheCinkowski napisał:

Siemanko wszystkim, nie wiem czy tylko ja mam ten problem, ale wydaje mi się ze nie bo kilka ludzi juz pisalo że ludzie ciała nie maja. Mianowicie chodzi o fakt ze strzelając powyżej głowy, siada głowa, celownik wycelowany w klatke nie wchodzi nic. Jedynie co to śmiało można w nogi ładować bo wtedy wszystko wchodzi. Nawet z awp gosc wymierzony prosto w klatkę, a strzał przechodzi obok tak jakby ten pocisk przez niego przelatywał. Wiem ze juz wczesniej bylo cos ze nie wchodziły głowy, lub wchodzily az za bardzo, ale teraz jest problem z całym ciałem. Dużo graczy skarzy się na ten problem, dużo wychodzi wlasnie ze względu na tą przypadłość. Da rade cos z tym zrobić? Nie ukrywam że mnie samego trochę to irytuje i odechciewa się grać.

Edit: Serwer na pewno nie wymusza rate

Proponuje zagrać z "procy" jak się da. proszę sprawdzić 

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do kosza!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.