Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje wprowadzić zakaz broni na krasnoludzie (tylko pistolet), gdyż jak taki krasnolud dorwie perk dezercja albo scouter nie ma z nią szans. 

Opublikowano

Moim zdaniem zabranie broni krasnoludowi nie chodzi w grę. Ja bym proponował dodanie mu ograniczenie widoczności podczas kucania lub jest nie widzialny podczas kucania z nożem.

Opublikowano

Ludzie taka jest klasa... Perki są to są nic nie poradzicie, klasy są zbilansowane więc nic nie powinno być zmieniane.

Opublikowano

moim zdaniem nie ma potrzeby zmian w tej klasie. jest dobrze. idzie ja ubic (ja umiem nie wiem jak wy) wiec jest git :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Jako że temat zastygł to mam nową propozycje dotyczącą krasnoluda.
Proponuję zablokować posiadanie broni z perku (np. takie jak hardcore które daje m4, awp sniper, scouter itp) a w zamian tego dodać mu +10 dmg do usp i glocka. Będzie to rozsądne rozwiązaniem bo krasnolud z m4 albo mp5 jest nie do zabicia jak gra ogarnięty gracz. A gdy będzie miał +10 do glocka/usp to będzie to klasa godna premium i nie będzie zbyt dobra. No to by było na tyle. Rozważcie tę propozycje. :]

Opublikowano

Jak zdobędzie perk z dmg to nie będzie kosił tak jak z mp5 albo m4, można mu dodać wszystkie pistolety jakie są i do tego +10 dmg, tak będzie lepiej. :]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.