Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Goldek122

Nick oskarżonego: requuni

Data/czas zdarzenia: Nie wiem nie było mnie na serwie ale on jest tylko do tego zdolny bo chodzi po domach i okrada ludzi sam widziałem

Opis: Chłop mi zabrał 2 diaxy

Tutaj dowód:image.png.6e6d38b2840b70a7d33a2cc9204727ec.png

• Lubię to! 1
  • Haha 11
  • Przykro mi 1
  • Zasłużony
Opublikowano

1. Kiedy cie nie było na serwie? Dzisiaj? +/- godziny od której do której? Cokolwiek?

2. Skąd wiesz, że jest do tego zdolny? Jakieś dowody?

3. Skoro widziałeś jak chłop sobie lata po domach i okrada ludzi, czemu tego nie nagrałeś, żeby później, w przypadku kradzieży dokonanej na twojej osobie mieć "haka" na niego, albo od razu wrzucić w temat ze skargą? Mogłeś też zrobić screeny, jak przebywa w czyimś domku, albo grzebie komuś w skrzynce, bo przecież "widziałeś" jak okrada innych graczy.

0 jakichkolwiek dowodów, skargę odrzucam. Te 2 diamenty zostaną ci oddane do ekwipunku, ale przy następnych skargach będą wymagane dowody.

Każdy może tak po prostu złożyć sobie na kogoś skargę, albo problem "usunęło mi diamentowy kilof", bez jakichkolwiek dowodów. I co? I ja mam za to odpowiadać oddając wszystkie itemy, a ktoś się będzie cieszył, że udało mu się zebrać coś za free? Tak na pewno nie będzie. Pozdrawiam.

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 2
  • 2 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.