Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

H.A.N i ja wzięliśmy się za gracza o nicku "nk" i nagraliśmy na niego 3 demka. Tutaj jest rozpiska jednego z nich.

Link do demka: 
SpeedyShare: http://www.speedyshare.com/hswSt/Demko-nk.rar
ZippyShare:  http://www27.zippyshare.com/v/DsJuc3Mg/file.html

Rozpisane demko:

nk wh1:
1:34 (+/-) Bardzo szybka reakcja, gra trochę modelowo.
1:55 (+/-) Bardzo szybka reakcja na przeciwnika.
3:50 (B+) Mówi że "paka na b chyba", gracza delikatnie słychać, ale skąd wie że gracz ma pakę i zaraz zaplantuje?
5:05 (B+) nk leci przez resp Ct, po czym rzuca granat prosto w przeciwnika którego nie widzi, przeciwnika również nie słychać na słuchawkach.
5:50 (B+) nk wyczekiwał ze skanem, po czym jak dystans do wrogów zaczął się zmiejszać to skanował w trupa idealnie w modele.
6:30 (+/-) Gracz idąc na BS A obserwuje galę, potem lekko górę bs A, po czym wychodząc z respa CT nie obraca się nawet za siebie, tylko od razu patrzy po ścianach.
12:20 (B+) Gracz przeciwnej drużyny idzie na kucacku i nie słychać go w słuchawkach, po czym nk nagle się wychyla i zabija gracza.
24:34 (B+) Celowanie po modelu przed wyjściem, widać ewidentnie w tempie 1/4.

UB Team do dzieła :)
  • Lubię to! 2
Opublikowano
1:20-1:23 (+/-) Miał info o gracuz w górnym trupie jednakże podczas rozbrajania paki nie wiedział gdzie jest gracz, po rozbrojeniu biegnąc od razu leci w model

1:34 (+/-) Początkowo ujrzał gracza więc spodziewał się że wyleci po dostaniu HE, troszkę modelowo + Bardziej akcja słuchowa.

3:50 (+/-) Tutaj gracz mógł domyśleć się ze to akurat paka leci na B

5:05 (+/-) Tutaj nawet ja nic nie słyszałem a wątpie aby był aż tak domyślny że tam są gracze.

5:50 (B+) nk ewidentnie wie co się dzieje strzelając idealnie w modele i przy tym nie pudłując lecz jak to mówią z wh także trzeba się kryć.

12:20 (b+) Bardzo dziwna sytuacja 

23:34 (B+) Ewidentnie wie gdzie znajduje się gracz w zwolnionym tempie widać czarno na białym 

Tutaj akurat mamy demko na którym jest mało dowodów ale siedząc codziennie na DD2 widać jego fałszywe i spalone akcje a gdy wejdzie się pod innym nickiem w ogóle się nie kryje do puki nie zobaczy ze nie ma admina gracz powinien zostać ewidentnie zbanowany.

+ Siedząc od kilku dni na DD2 przyglądaliśmy się dokładnie jego grze i zbieraliśmy dowody lecz takze gdy miałem ja dobre HLTV nie miało demek   

Opublikowano

haha podobna sytuacja jak z bykiem szkoda tyle czasu z wami gram i nagle placzecie fajnie otoz ja nic nie mam mam steama od 2008 roku gram ponad 10 lat tylko na dd2 mozecie zapytac na innym forum celakarna.pl tam jestem dalej 1 na 75 000 osob w rankingu dema oczywiscie nie sciagam bo wiem co umiem zagrac prosze o wrzucenie tam gdzie demko byka a bedzie wszystko jasne dzieki ilr to bd trwac mozna wiedziec ?

Opublikowano

jednak sciagnelem demko zeby sie posmiac no ale szybko mi sie odechcialo jak zobaczylem co swieta trojca na mnie wypisuje han ten na a i ojciec fajnie dzieki chlopaki nie umiecie grac to jedno ale wyzywac nie musicie i obrazac pff mierniaki

Opublikowano
1:34 b - norma
1:55 b - norma
3:50 b +/- słychać że typ po bsie biega
5:05 b + ale było słychać jakieś strzały z lewej strony więc mógł pomyśleć że stamtąd
5:50 b +/- norma skany fart raczej
6:30 b +/- ale fart raczej
12:20 b - norma

24:34 b +/-

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ludzie, przesadzacie.. Podejrzewać takiego bota o wh? :D

Nasza klasa od początku gry na serwerze gra tak samo, nie ma dni gorszych/lepszych, cały czas strzela Swoje, a to że czasem coś fartownie kliknie to nic takiego.

Co do tej rozpiski  to oczywiste, że bana na żadnym portalu by nie dostał, ani jednej perfidnej akcji b+ mistrze :*

Do zamknięcia, no chyba że prince chce coś dodac :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

1:34 (+/-) Bardzo szybka reakcja, gra trochę modelowo.

-b, nic specjalnego. 

1:55 (+/-) Bardzo szybka reakcja na przeciwnika.

Prawie 2 sekundy odkąd go zobaczył, raczej niezbyt szybka. 

87795432267268512603.png

3:50 (B+) Mówi że "paka na b chyba", gracza delikatnie słychać, ale skąd wie że gracz ma pakę i zaraz zaplantuje?

" Paka na B chyba"  - tt wbiega i zatrzymuje sie przy skrzynce na BS. Albo kładzie pake, albo będzie przechodził przez otwór. -B 

5:05 (B+) nk leci przez resp Ct, po czym rzuca granat prosto w przeciwnika którego nie widzi, przeciwnika również nie słychać na słuchawkach.

W 4:48 mówi przez mikro "gala", w tym czasie żaden z ttków nie wyszedł na A, a paka została podłożona na B. Wniosek nasuwa mi się sam, albo przy bramie, albo dolny trup. Bez modelowania. -B

5:50 (B+) nk wyczekiwał ze skanem, po czym jak dystans do wrogów zaczął się zmiejszać to skanował w trupa idealnie w modele.

Ponadprzeciętnie celne te skany, daje do zastanowienia, choć to standard. -/+ 

6:30 (+/-) Gracz idąc na BS A obserwuje galę, potem lekko górę bs A, po czym wychodząc z respa CT nie obraca się nawet za siebie, tylko od razu 

patrzy po ścianach.

Nie patrzy się do tyłu bo widzi na radarze że typ z jego drużyny siedzi na gali. W tej akcji pójdę dalej. Mając WH/ESP zauważyłby typa  ( ToBik )którego po prostu widać, ale że skupił się na pace i skrzyniach nie dopatrzył się jego głowy, normalne zachowanie, przeoczenie o które z haxami byłoby trudniej. Screen do akcji poniżej. -B 

71478357288123103382.png

12:20 (B+) Gracz przeciwnej drużyny idzie na kucacku i nie słychać go w słuchawkach, po czym nk nagle się wychyla i zabija gracza.

Nie idzie cały czas na shifcie, na wysokości murka puszcza i znowu na walku. Nie ma modelowania. -B

24:34 (B+) Celowanie po modelu przed wyjściem, widać ewidentnie w tempie 1/4.

Już pominę fakt że celownikiem wychodzi za daleko i nie trafia w model, dwa - sam tak wychodzę. 

Podsumowując - normalna czysta gra, wszystko można racjonalnie wytłumaczyć, brak modelowania. 

Rada - POVy nagrywajcie w ostateczności, tym bardziej z esp. Pamiętajcie że ESP/WH zawsze możecie sobie odpalić do oglądania demek. POVy zakłamują obraz gry głównie ze względu na gadki przez mikro, nie wszystko można wyłapać, a przynajmniej jest to utrudnione. Drugi ważny argument - nie macie możliwości przełączenia na innego gracza żeby się upewnić co się w całej akcji działo. Jeszcze jedno - nie oceniajcie akcji od konkretnego czasu, zawsze cofnijcie te 20 sekund wcześniej przed punktem kulminacyjnym - może dostał info, może wcześniej ktoś przebiegał, zrobił krok i zaznaczył swoją obecność. Wszystko ma znaczenie. 

Pozdrawiam. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Czytając ten temat, pomyślałem - kurczę, spalone demko, na którym wszystko widać. Przeleciałem szybko i żadna akcja nie jest spalona, tym bardziej nie zasługuje na bana. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Cóż, są admini bardziej doświadczeni, z lepszym sprzętem, oraz oceną sytuacji. Najbardziej z tych wszystkich akcji zaniepokoiła mnie 12:20 bo rękę dał bym sobie uciąć że tt z gali nie było słychać. 

Nk - odnosząc się do twojej wypowiedzi, kto i w którym momencie Cię obraził? Padły tylko słowa że irytujące jest to jak mówisz - czyli przez modulator głosu.. 

Jeżeli Ubt, V@, H@ uważają że gracz powinien dostać Ub, niech go dostanie, jeżeli zaś macie wyciągać konsekwencje tego błędu ze strony adminów, proszę o ukaranie mnie a nie Asieresa. 

Pozdrawiam, Han 

Opublikowano

Jakiego błędu? Chybiony ban, sprawa wyjaśniona, leci ub, temat do zamknięcia, koniec przygody. Normalna sprawa bez konsekwencji, tylko nk należą się przeprosiny i nie było tematu. 

Opublikowano

Reasumując gracz NK dostaje UB lecz zostanie pod obserwacją. Każdy ma prawo o coś kogoś podejrzewac jesteśmy ludźmi więc konsekwencji zadnych nie będzie. 

Nk serdecznie przeprosiny od całej administracji DD2 zapraszam do gry.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Odbanowany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.