Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Wiadomo, z nóg nie powala, ale coś tu jednak jest ;D Wstawiam to, może kiedyś podanko złożę, to już będę miał gotową przykładową pracę, haha ;D

Możecie ocenić, śmiało!

UfG1d1A.png

Witam, jest to mój pierwszy wywiad dla XXXX.pl, więc prosiłbym, abyście ocenili go poniżej. 

Zapraszam do czytania!

UfG1d1A.png

¶ Osoba pytająca: @ andrey

✪ Osoba odpowiadająca: @ X

UfG1d1A.png

¶ Witam serdecznie, z tej strony redaktor forum XXXX.pl. Chciałbyś może odpowiedzieć na parę pytań?

✪ Hej, jasne.

¶ Cieszy mnie Twoja odpowiedź, więc przejdźmy do rzeczy. Na początek, powiedz nam jak masz na imię, ile masz lat i skąd jesteś.

✪ Mam na imię Tomek, mam 21 latek (13 grudzień 99), urodziłem się w Nowym Sączu, mieszkam obecnie w Krakowie, gdzie studiuję Ekonomię. Jestem na pierwszym roku.

¶ Dobrze Tomku, zdradź nam trochę informacji na temat Twoich studiów. Dlaczego taki, a nie inny kierunek? Jak wygląda Twoje życie studenckie?
   ✪ Dla mnie samego to niezła zagadka. Prawda jest taka, że ukończyłem technikum informatyczne, więc powinienem iść w tę stronę. No ale nie dostałem się na Politechnikę po maturze, więc uznałem, że moją alternatywą może być Uniwersytet Ekonomiczny. Jeśli ktoś mieszka w Krakowie i chce mnie spotkać - tam jest największa szansa.
    Co do życia studenckiego - podoba mi się. Na początku bałem się Krakowa, porównując go z Nowym Sączem, to jest ogromne miasto. Jednak parę miesięcy wystarczyło, żebym się przyzwyczaił
    Ponadto, porównując też moją klasę w technikum, ludzie z grupy studenckiej są cudowni, bardzo ich lubię i trafiłem na super paczkę znajomych.

¶ Dobrze, wspomniałeś tutaj, że ukończyłeś technikum informatyczne, więc moje pytanie brzmi - dlaczego akurat informatyka?
    ✪ Nie wiedziałem za bardzo co wybrać po gimnazjum, a jakoś zawsze chciałem podejść do programowania. Niestety, nie jest to jednak moja droga, wolę już poznawać tajniki ekonomii, dlatego cieszę się z wybranego kierunku na studiach.

¶ Mhm, przechodząc dalej, chciałbym podpytać Cię jeszcze o Twoje miejsce urodzenia. Jeśli chodzi o sam Nowy Sącz, cóż ciekawego można tam zaobserwować, na czym warto zawiesić oko?
    ✪ Nie ukrywam, na niczym :) Nowy Sącz to nudne miasto, nic się w nim nie dzieje. Jednak lubię je tylko z samego sentymentu. No i też jednak spędziłem w nim dzieciństwo i poznałem pierwszych przyjaciół, z którymi kontakt trzymam do dzisiaj. Jak mogę źle mówić o Krakowie - to jednak tu dzieje się o wiele więcej.

¶ Przebyłeś trochę czasu w tych obu lokacjach, więc jeśli potrafisz, to podaj zalety/wady Krakowa, jak i Nowego Sącza.
   ✪ Hmm, co do Krakowa - na pewno jest gdzie się wybrać. Jest dużo miejscówek, odkryłem dopiero z 5% tego co tu można jeszcze odkryć. Ponadto Kraków ogólnie jest dość przyjazny dla studentów. A no i oczywiście moje ukochane tramwaje. Dojeżdżam codziennie tramwajem na uczelnię, tego mi brakuje w Sączu. Główna wada - duży smog, wieczorem naprawdę to czuć, a nawet widać ;P Mieszkam niedaleko stadionu Cracovii, w piątek wieczorem czasem też lepiej zostać w domu, żeby nie zbierać szczęki z ulicy. W Sączu też jest ogromny smog, wynika to z tego, że Sącz leży w nizinie (podobnie jak Krk). Nic się w nim nie dzieje. Zaletą jest to, że powoli widać, że ludzie chcą zmienić ten stan. Ale tu się 15 lat nic nie działo, więc drugie tyle trzeba, żeby się coś zmieniło.

¶ Wszystko wymaga czasu, niestety. Jeszcze podpytując o ekonomię, jest dużo nauki, jeśli chodzi o ten kierunek? Jakie są Twoje ulubione zajęcia, czego do tej pory się nauczyłeś?
   ✪ Wiele osób mówi, że ekonomia, to łatwe studia, jest nadwyżka ekonomistów na rynku pracy. Po części się zgadzam, ponieważ niektóre przedmioty nie są wymagające. Jednak np. makroekonomia jest bardzo ciężkim przedmiotem ze względu na zakres, na tym się uczę jednak o całej gospodarce. Przy okazji, moimi ulubionymi zajęciami są właśnie makroekonomia i podstawy finansów. Czego się nauczyłem? Że nie ogarniam excel'a (mimo technika informatyka), a bardzo mi się przyda, więc muszę się jednak poduczyć w domu. Jeśli chodzi o same przedmioty, na razie sam nie wiem czego się nauczyłem. Myślę jednak, że niektóre tajniki mikro i makroekonomiczne już rozumiem. Ponadto teraz rozumiem, co robi rząd podnosząc czy obniżając stopy procentowe, ale nie tylko (ogólnie mi chodzi o decyzje ministrów i posłów).

¶ Cóż, człowiek uczy się całe życie. Jeśli jeszcze jesteśmy przy temacie studiów, szkoły, to co najlepiej, a co najgorzej wspominasz, jeśli chodzi o szkołę? Możesz wymienić jakieś konkretne sytuacje.
    ✪ Mowa o konkretnym etapie? Technikum, gimnazjum, podstawówka?

¶ To już zależy od Ciebie, możesz wybrać.
    ✪ Z tych trzech chyba najlepiej wspominam technikum, mimo bandy chamów, która mnie ciągle obgadywała. Zawsze w szkole jakoś dobrze mi szło, nawet skończyłem ze złotą księgą. Natomiast najgorzej wspominam gimnazjum, tak ogólnie ze względu na kiepskich kolegów i koleżanki w klasie. Konkretów sobie teraz nie przypomnę, niestety :/

¶ Różnie bywało, prawda. Teraz chciałbym Cię zapytać o Twoje zainteresowania, Twoje hobby. Czym się interesujesz, co lubisz robić w wolnym czasie?
    ✪ Hm, nigdy nie lubię tego pytania :P Ostatnio wróciła mi zajawka na siłownię. Ponadto od czasu do czasu pływam na basenie (poza zajęciami wf, gdzie też mam lekcje basenu). Bardzo lubię czytać książki, jednak od czasu, kiedy prowadzę sieć, nie mam za bardzo czasu. Od kiedy zacząłem chodzić na studia, zacząłem się interesować obserwacją polskiej giełdy. Może kiedyś sam w coś zainwestuję.

¶ Pływasz na basenie, tak? Brałeś kiedyś udział w zawodach pływackich?
     ✪ Pływam ok. 10 lat z 2-letnią przerwą, gdzie miałem tyle nauki w technikum, że nie wyrabiałem. Kiedyś brałem udział w zawodach, ale z mizernym wynikiem.

¶ Liczą się chęci  Jeśli natomiast chodzi o czytanie, jakiego typu książki czytasz? Masz jakieś ulubione książki?
    ✪ Aktualnie to wszystkie książki związane z ekonomią - tak mi już pewnie zostanie. Natomiast swego czasu bardzo lubiłem czytać lektury szkolne. W zasadzie pochłaniałem te książki, czasami więcej niż powinienem. Moją ulubioną książką, jest Quo Vadis Sienkiewicza, może dlatego też lubię lektury. Co do książek typowo do wyluzowania się, bardzo lubiłem czytać "Dzika Mrówka i tam-tamy", ale to jak byłem ciut młodszy.

VWsw2PO.png

¶ Z tymi lekturami szkolnymi, to mnie zaskoczyłeś. Osobiście nie lubię czytać, ale dziś nie o tym. Następne pytanie brzmi - jaki jest Twój ulubiony film/serial? Jeśli potrafisz, to uzasadnij.
   ✪ Ulubionym serialem jest chyba Castle. Opowiada on o pisarzu, który zaczął pomagać nowojorskiej policji w rozwiązywaniu kryminalnych zagadek. Bardzo mi się podoba ogólny zarys fabuły, jak i każdy odcinek, gdzie dzieje się coś innego. Coś jak Ojciec Mateusz, tylko w Nowym Jorku i bez sutanny. Ponadto bardzo lubię Breaking Bad, chociaż oglądałem dawno temu. Z Polskiego podwórka - Ranczo, jakoś tak po prostu mnie bawi. Co do filmów - cała trylogia Władcy PIerścieni, zdecydowanie.

GrOV5ZE.png

¶ Władcy Pierścieni, to jest to. Okej, to teraz ulubiony aktor/aktorka.
    ✪ Trudno mi sobie tak przypomnieć. Na pewno Bryan Cranston (chyba się to tak piszę), za Walthera White'a z BB. Może jeszcze Brad Pitt, za film Joe Black (swoją drogą też ciekawa pozycja), i za Troję. Z polskich dzieł, to Michał Żebrowski, za Ogniem i Mieczem, i może Ś.P Paweł Królikowski, za Kusego z Rancza.

3gEs0ot.png

¶ Kusy z Rancza, zdecydowanie. Dobrze, jeśli już tak wypytuję o te filmy, aktorów, to powiedz nam, jaka muzyka Cię interesuje? Jakich gatunków muzycznych słuchasz, jaka piosenka jest Twoją ulubioną?
    ✪ Tu na pewno zaskoczę większość, ponieważ nawet koledzy mają mnie za wariata. Uwielbiam poezję śpiewaną, jazz, oraz heavy metal. W zasadzie wszystkie gałęzie jazzu, czasami zdarza mi się wstąpić do krakowskich kafejek jazzowych. No, a poezję śpiewaną kocham całym serduszkiem. Mam wrażliwe ucho, dlatego sobie czasem je wzmocnie porządną gitarą Ozziego.

¶ Wow, z tym metalem, to nawet mnie zaskoczyłeś. No dobra, a jeśli chodzi o wykonawcę?

✪ Po kolei z gatunków muzycznych? 

¶ Oczywiście!

✪ No to po kolei: z poezji śpiewanej - wszystkie albumy Michała Bajora, Jacka Kaczmarskiego (całej trójki bardów), Jacka Kowalskiego (ostatnio odkryłem), i Stanisława Celińska. Z Jazzu - Ś.P Tomasz Stańko, Michał Lorenc (on co prawda jest kompozytorem, ale wszystkie jego utwory grane przez innych są cudne), Louis Armstrong, Nat King Cole, B.B King, Gary B. Coleman. Jeszcze co do metalu - trochę tu uogólniłem, ja ogólnie cały hard rock i metal wrzucam do jednego wora, natomiast tutaj - Black Sabbath, Motorhead i ciut mniej, ale nadal Metallica. Tu jeszcze dodam - nie ma co mnie oceniać po muzyce, bo tu jestem walnięty, co nie znaczy, że umpa umpa Zenka mnie czasami nie ucieszy, po prostu nie jestem, aż takim fanem Disco Polo.

¶ Ładnie to opisałeś, superancko. Okej, teraz podpytam Cię o Twój charakter. Co w sobie lubisz, a czego nie lubisz?
     ✪ Sam do końca nie wiem. Lubię w sobie to, że staram się doprowadzać wszystko, co zacząłem, do samego końca. Jestem też bardzo punktualny, czasami aż za bardzo, co jednak uważam za zaletę. Czego nie lubię? Czasami za bardzo panikuję i poddaję się przy mega prostych zadaniach, czy sprawach.

¶ Jeśli chodzi o punktualność, to również uważam to za zaletę. Jeszcze tak powracając do sportu, kibicujesz jakiejś drużynie?
   ✪ Jeśli chodzi o stricte drużyny, to niekoniecznie. Nie jestem wielkim fanem piłki nożnej, bardzo lubię jednak siatkówkę i mocno kibicuje kadrze narodowej.

¶ Fakt, nie każdego interesuje piłka nożna, mnie osobiście nie interesuje. No okej, a posiadasz jakieś ukryte talenty, o których nie wspominałeś?
    ✪ Czy ja wiem. Nie mam pojęcia, serio.

¶ Mhm, a jeśli chodzi o marzenia? Każdy z nas je ma, więc pewnie Ty też. Spełniłeś już jakieś, czy może dopiero dążysz do tego?

✪ Chciałbym mieć w przyszłości pracę, do której będę chodził z przyjemnością. Chciałbym też mały domek na wsi, gdzieś pod Krakowem. Mam nadzieję, że uda mi się w przyszłości spełnić te marzenia. Na studia się dostałem, więc jedno marzenie mam z głowy.

¶ Co do tej pracy, to też jest moim marzeniem, ale życie lubi płatać figle, niestety. Jeśli chodzi o jedzenie, masz jakieś swoje ulubione danie, które mógłbyś jeść cały czas?

✪ Żelki! Kocham żelki. Ostatnio życie studenckie nauczyło mnie kochać kaszę oraz ryż. Nie powiem, przyzwyczaiłem się nawet i lubię sobie czasem zrobić obiad/kolację z kaszy i jakiegoś mięsa lub warzyw.

¶ Żelki powiadasz, a to ciekawe  Dobrze, przechodząc dalej - kim chciałeś zostać za małolata?
   ✪ Naukowcem, w dziedzinie nieokreślonej. Dziecięce mrzonki.

¶ A to dopiero zaskoczenie, mhm. Jakie miejsce marzy Ci się do spędzenia Twoich wymarzonych wakacji? Dlaczego?
    ✪ Pusta plaża w Kołobrzegu. Jakoś zawsze lubiłem polskie morze, mimo tych cen i tłoku. Może dlatego, że byłem tylko dwa razy i chętnie bym się przejechał. Po prostu, tam mi się podoba.

¶ Mówisz, że plaża Ci się marzy. No dobrze, to jest chyba ten moment, w którym pytam Cię o gry komputerowe, więc opowiedz nam swoją historię. Jak i kiedy to się zaczęło?

✪ Parafrazując Grzegorza Markowskiego z Perfect, miałem 10 lat, gdy usłyszał o mnie wirtualny świat. Pierwszy komputer dostałem jako prezent gwiazdkowy, tata pomógł mi zainstalować pierwsze łatwe gry, no i się zaczęło.

¶ Dobra, teraz podziel się z nami informacją dot. Twoich ulubionych tytułów, tych w które zagrywałeś się godzinami! Wymień nam Twoje ulubione produkcje, i powiedz, co jest w nich takiego "przyciągającego"?
    ✪ Hmm, w sumie jakieś 5/6 lat poświęciłem pykając w Minecraft'a, bodajże zaczynając od 1.4.2, ale nie mam już takiej pamięci. Jakoś MC jest po prostu taką wesołą, kreatywną gierką. Teraz co prawda się to zmieniło, bo to gra - kombajn, natomiast zawsze jakiś sentyment zostanie. Gdzieś tam można było mnie spotkać w Metin2, chociaż po wbiciu 50 lvl, juz nie miałem radochy. Tu Heroes V, tu Heroes III, wszystko i nic. Dużo godzin poświęciłem naturalnie w CS:GO, przy czym muszę zaznaczyć, że w 1.6 grałem bardzo mało, w zasadzie przygodę z CS'em zacząłem już od Global Offensive. Też nie mogę zapomnieć o serii Mount & Blade, którą również mocno kocham, cudowna gierka.

¶ Podobnie jak Ty, kocham M&B! Jak już tak jesteśmy przy tych grach, to grzechem by było nie zapytać Cię o karierę, jeśli chodzi o sieci serwerów. Więc Tomku, po kolei przedstaw nam swoją historię, kiedy to zdobywałeś doświadczenie. Jakie pełniłeś funkcje? Jak doszedłeś do dnia dzisiejszego, kiedy jesteś Właścicielem XXXX.pl?

✪ Długa historia. Mówiąc o CS:GO, muszę zacząć od Minecraft'a, ponieważ tam w sumie uczyłem się podstaw adminowania, że tak to ujmę. Chodzi o to, że parę lat temu, pełniłem funkcję KidModa na serwerze Caveblock, w sieci TeamXXXX4.pl. Wiadomo, niewielka rola, jednak nawet to nauczyło mnie wielu rzeczy. Rzetelności, odpowiedzialności i roztropnego myślenia. Ponadto trochę dyplomacji, którą wykorzystuję tutaj. Już przeszedłem do Counter-Strike, głównie grałem rankedy, ale gdzieś w 2018r. poznałem serwery społeczności. Skacząc po serwerach, zatrzymałem się na CS-PXXXXXo. Akurat trafiłem na moment transformacji tej sieci na XXXXXX.pl. Zadomowiłem się na mirage #2, gdzie miałem już parę znajomości, zostałem pierwszym adminem na tym serwerze pod nową banderą. Serwer był pusty, jednak ciężka praca i duża aktywność, pozwoliła mi mocno rozwinąć ten serwer, przy okazji pozyskałem kilku moich adminów, z którymi się zaprzyjaźniłem. Miesiąc po miesiącu, poznawałem kolejne osobistości na sieci, z którymi się zaprzyjaźniałem. Jednak tam cały czas był taki problem, że wszystkim zajmowała się junior adminka XXXX, a właściciela XXXXXX praktycznie nie było. Po paru miesiącach coraz gorszej dyspozycji wszystkich serwerów (oprócz mirage#2, gdzie nasza siódemka trzymała poziom), narastały głosy niezadowolenia. Członek UnBanTeamu XXXXX chciał się wyrwać. Pomogłem mu, zabrałem kilku swoich, do nas dołączyli admini innych serwerów. No i 12 marca 2019r. wyszliśmy. O godzinie 20:12 złożyliśmy rezygnację, w 12, o tej samej godzinie. Parę dni niepewności co dalej - padł pomysł na stworzenie konkurencji. Po miesiącu musiałem się pożegnać z XXXXX, który okazał się dziecinny i niekompetentny. Na szczęście w jego miejsce pojawił się X. Kiedy w maju zamknąłem sieć na parę dni, X właśnie pomógł mi się pozbierać. Od tego czasu już razem działamy prężnie i skutecznie. Duży wkład miał również XX, notabene ważna osoba na CXXXXXX, która po jakimś czasie pojawiła się u nas. No i tak to się ciągnie, powolutku do przodu. Teraz mamy już rok, a ja dalej mam radochę z tego, co zapoczątkowałem. Miło patrzeć, że mój projekt nie upadł tak prędko, dawali nam w końcu trzy miesiące. Myślę, że teraz mamy najlepsze czasy. Już jest spokojnie, wszyscy są w miarę zgrani i zorganizowani. O to mi chodziło, gdy zaczynałem. W końcu nie planowałem być właścicielem, ale czasami Właścicielem powinien być ten, który tego nie chciał, i tyle. To chyba moja długawa historia.

¶ Brawo, pokazałeś tutaj, że ciężką pracą można zajść daleko! Następne pytanie jeśli chodzi o sieć - jeśli potrafisz, wymień 5 osób, które Twoim zdaniem najlepiej wykonują swoje obowiązki.
    ✪ W zasadzie 5 to jest mało. Na pewno zaznaczę tutaj tytaniczną pracę X. Z X fajnie się uzupełniamy - on dużo jest na serwerach, i ma bardzo dobry kontakt z graczami, ja staram się trzymać całą organizację w ryzach, oraz w miarę możliwości, staram się wspomóc technicznie. Ukłony do ziemi dla ekipy technicznej: XX, XXX oraz XXXX - bez nich na pewno byśmy tak szybko nie brnęli do przodu! Ponadto muszę wspomnieć o XXXXX, pierwszym juniorze, który jest doskonałym przykładem, że duże zaangażowanie potrafi zaprowadzić na wysoki szczebel w sieci. Również nie zapominam o XXXXXX, który od dawna mocno pomaga w organizacji, i współpracy między adminami. Jeśli mogę, zaznaczę że bardzo dobrze swoje obowiązki wykonują opiekunowie serwerów. Tutaj również duża pochwała, ponieważ u nas opiekunowie w zasadzie odpowiadają głowami za serwery, to bardzo ważne osoby.

¶ Dobra ekipa to podstawa sukcesu. No dobrze, ale jeśli zapytałbym Cię o Twoich ulubieńców z naszego forum? Z kim często przesiadujesz? Potrafiłbyś jakoś opisać te osoby?

✪ W zasadzie jakoś niekoniecznie teraz mam ulubieńców. Staram się nikogo nie faworyzować, to nawet nie przystaje Właścicielowi. Głównie przesiaduję z X, i ogarniam wszelkie sprawy dotyczące sieci. Kto wpadnie na mój kanał na ts'a, no to zawsze może ze mną porozmawiać.

¶ Mhm, w pełni rozumiem. Na kim najbardziej się zawiodłeś? Chodzi tutaj już o osobę z XXXXXXXX.

✪ Jeśli mogę, nie chciałbym o tym mówić.

¶ Oczywiście, nie ma problemu. Cóż, chciałbyś wziąć udział w minigrach?
   ✪ Jasne!

¶ No dobra, zaczniemy od pierwszej gierki, czyli - fuck, marry, kill. Wiesz o co w tym chodzi, więc zaraz podam Ci osoby.
    ✪ Znam zasady, zaczynajmy.

¶ Słuchaj, rozegramy 3 rundy, w których pojawią się różne osoby. Zaczynajmy rundę number one, a osoby to -

@ X @ XX @XXX

✪ Fuck - @ XXX

✪ Marry - @ X

✪ Kill - @ XX

¶ Ajajaj, biedny XX. Dobra, teraz runda number two, a w niej znajdują się -

@ X @ XX @ XXX

✪ Co ty mi dajesz, hehe. No dobra.

✪ Fuck - @ X

✪ Marry - @ XXX

✪ Kill - XX

¶ Haha, wybory nie są łatwe, wiem. No i cóż, przed nami runda trzecia, a zarazem ostatnia. Znajdą się tu osoby takie jak -

@ X @ XX @ XXX

✪ Niemożliwe to jest, haha.

✪ Fuck - @ X

✪ Marry - @ XXX

✪ Kill - @ XX

¶ Wszystko jest możliwe. Okej, następną zabawą będzie - "Co byś wolał?". Jak sama nazwa mówi, wybierasz jedną z opcji, którą Ty byś wolał. Zacznijmy.
    ✪ No dawaj.

¶ Co byś wolał?

¶ Mieć 5 supermocy czy znaleźć prawdziwą miłość?

✪ 5 supermocy.

¶ Co byś wolał?

¶ Stracić mały palec u ręki czy stracić mały palec u nogi?

✪ Palec u ręki, najlepiej lewej.

¶ Co byś wolał?

¶ Już nigdy nie wejść na stronę Facebook'a czy już nigdy nie wejść na stronę Youtube'a?

✪ Nigdy nie wejść na Facebooka.

¶ Co byś wolał?

¶Zostać zdradzonym przez partnerkę czy zostać pobitym w knajpie?

✪ Zostać pobitym w knajpie.

¶ Co byś wolał?

¶ Mieć czerwone oczy czy mieć jasno-żółte oczy?

✪ Jasno-żółte oczy.

¶ Dobrze, znamy pewne Twoje wybory. Teraz przejdziemy do ostatniej gry, czyli szybkich strzałów.
   ✪ Jedziemy!

¶ Kebab czy Pizza?

✪ Kebab

¶ Telefon czy Tablet?

✪ Telefon

¶ Lato czy Zima?

✪ Zima

¶ Komedia czy Horror?

✪ Komedia, nienawidzę horrorów

¶ Szkoła czy Wagary?

✪ Szkoła

¶ Cóż, zmieniając jeszcze temat, masz jakieś zwierzątka domowe?
    ✪ Nie. Miałem kiedyś rybkę, no ale nie wytrzymała długo.

¶ Smuteczek, ale co zrobić. Jeśli chcesz, możesz zadać mi jedno pytanie.
   ✪ Jak się czujesz na naszej sieci?

¶ Jak na każdej sieci, są pewne osoby, które zachowują się dziwnie i dziecinnie. Co do ogólnej oceny, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Administracja jest na wysokim poziomie, pełna kultura, więc jak najbardziej na plus. Myślę, że ja też dobrze spiszę się w życiu forum!

✪ Wspaniale.

¶ Okej, więc powiedz mi, z kim chciałbyś zobaczyć następny wywiad?
   ✪ Z XXX, dużo o nim wiem, ale jest to ciekawa osoba.

¶ A teraz oceń wywiad, jak pytania? Nie były za trudne?

✪ Były ciekawe, to na pewno. Wywiad jak najbardziej bardzo dobry ;) No i wspaniały prowadzący 

¶ Indagowany również niczemu sobie ;) Słuchaj, powoli będziemy kończyć wywiad, więc jeśli chcesz kogoś pozdrowić, to tu i teraz.
✪ Pozdrawiam mamę, tatę, kolegów z uczelni i moich sąsiadów.

¶ Haha, to ja pozdrawiam wszystkich, którzy czytają ten wywiad, pozdrawiam też Ciebie!
   ✪ Wielkie dzięki :) 

¶ Dzięki za poświęcony czas i życzę samych sukcesów, pozdrawiam jeszcze raz!

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.