Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:PISTON

Nick podejrzanego:nk
Rodzaj cheata:wh
Data/Mapa:dzisiaj dust_2
Serwer (mod):onlydd2
IP/SteamID podejrzanego: 
nk STEAM_0:0:1072788834  217.99.190.127  Nonsteam  
Dowody:http://www44.zippyshare.com/v/pqX3rW5f/file.html

12:08--12:13 proszę zobaczyć jak gracz idealnie wychodzi za rogu i modeluje na gracza z ct co jest za skrzynia nie piszcie mi ze nie ma ino od Boga ;/

14:29-14:32-- pięknie zmienia z ak na awp ustawia i z celownikiem wychyla sie wprost na gracza ct

16:21-16:28-- to samo wchodzi na bs mówi przez icro ze czysto zuca he i po chwili nagle nie słysząc kroków od razu celownik w prawo na nadbiegającego gracza z ct

17:30-17:36-- proszę zobaczyć kolejna akcja chora wchodzi na bs wali gościa jednego po czym celownik na skrzynie nie strzela a widzi gracza z ct omija skrzynie i dopiero go wali;/
czekam na demko z dzisiejszych map ale nie ma bo tez było akcje odalone...

Opublikowano

No to co proszę aby każdy z nas UB Team rozpisał demiko na tego gracza co o nim  sądzi bo grając z nim na serwie często padają wyzwiska.

Opublikowano

piston chlopczyku jezeli ty piszesz zuca przez zet z kropka to juz wiadome dlaczego placz pocwicz i wroc tyle w temacie

Opublikowano

Otwieram na prośbę autora. Demko przedstawione przez autora nie zostało sprawdzone przez osoby do tego upoważnione. BlondAss nie zamykaj tematów skoro dowody które zostały przedstawione w tym temacie nie zostały rozpatrzone. Każde Demko jest inne a więc powód "Powstał nowy temat" jest nie na miejscu. Zapraszam UBT. 

Opublikowano

12:08--12:13 proszę zobaczyć jak gracz idealnie wychodzi za rogu i modeluje na gracza z ct co jest za skrzynia nie piszcie mi ze nie ma info od Boga ;/

Po obejrzeniu tej akcji wyklepałem +B, jednak coś nie dawało mi spokoju. Oglądając to samo demo przewińcie do akcji z 18:30, wychodząc z gali nk robi po prostu to samo, celownik na skrzynie, potem krótki look na szparę między tymi skrzyniami, jest tylko jedna zasadnicza różnica - Ej. Nie ma tam przeciwnika. Następnie odpalcie demo z poprzedniego tematu made by H.A.N i Asier i przewińcie do akcji gdy nk wbija galą. Ej - robi to samo. Nieważne czy ktoś za tymi skrzyniami jest czy nie. Wniosek nasuwa mi się sam - nawyk/przyzwyczajenie? Gdybym miał opierać się na samym demie - po prostu napisałbym +B. Ale tego nie robię, bo znam specyfikę povów, które pokazują tylko to co zostało nagrane. -B. 

14:29-14:32-- pięknie zmienia z ak na awp ustawia i z celownikiem wychyla sie wprost na gracza ct

Najpierw zobaczył czubek głowy, potem odpalił zoom. Mimo to nie podoba mi się czas reakcji, +/- B 

16:21-16:28-- to samo wchodzi na bs mówi przez icro ze czysto zuca he i po chwili nagle nie słysząc kroków od razu celownik w prawo na nadbiegającego gracza z ct

Ten gracz nie nadbiegał tylko cały czas obijał jego kompana z TT,  na demie mamy jego obraz dopiero jak przebiega za skrzynkę strzelając, słychać go wyraźnie wcześniej. -B 

17:30-17:36-- proszę zobaczyć kolejna akcja chora wchodzi na bs wali gościa jednego po czym celownik na skrzynie nie strzela a widzi gracza z ct omija skrzynie i dopiero go wali;/

Chora to jest twoja interpretacja tej akcji. Wchodzi na BSa, zabija CTka, sprawdza standardową kampę za skrzynią, ale drugiego CTka, nie widzi bo ten jest po drugiej stronie przyklejony do ściany na kucaka. Zabija go dopiero gdy tamten zaczyna strzelać do jego typów z teamu. -B 

W mojej opinii demo nie jest na bana, tak jak te z poprzedniego tematu. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

http://forum.blacklisted.pl/index.php/topic/20247-pro%C5%9Bba-o-ocene-demka/?do=findComment&comment=118112

Proszę bardzo dziwne to jest tylko to że wasz gracz tak sie chwali że ma stema od 2008 roku a ciągle gra na ns ???

hehe dobre 

cytat : nk :z poprzedniego postu :: haha podobna sytuacja jak z bykiem szkoda tyle czasu z wami gram i nagle placzecie fajnie otoz ja nic nie mam mam steama od 2008 roku gram ponad 10 lat tylko na dd2 

Prince:

Wniosek nasuwa mi się sam - nawyk/przyzwyczajenie? Gdybym miał opierać się na samym demie - po prostu napisałbym +B. Ale tego nie robię, bo znam specyfikę povów, które pokazują tylko to co zostało nagrane. -B. 

Jak możesz to nazwać nawyk wlatując po schodach  i od razu celownik skierowany na skrzynie i wali goscia z ct to za każdym razem by wiedział gdzie kto jest po rozpoczęciu się mapy gdzie kto jest nie prawda ?

Opublikowano

Ok kolej na mnie placzq tak gram na nsie poniewaz i juz tlumacze gra mi sie po prostu lepiej i mam gdzies kto co o tym sadzi na steam mam wieksze lagi i po aktualizacji po prostu wszystko sie pozmienialo nasuwa sie pyatnie co daje steam ? Otoz nic i wy wiecie o tym dobrze a mapa dd2 znana juz na pamiec czy ktos tam stoi czy nie zawsze sie skanuje i sprawdza nie takich graczy widzialem moge zagrac na programi ktory pokaze moj obraz z monitora jak tak wam zalezy ale takiego bota jak ja podejrzewac o wh hehe dobre ;p

Opublikowano

Tak to juz bywa jak admini nie ogarniają ;] Facet zajebiście gra a oni go od czitów jada ;] 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Oddalone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.