Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Martin

Twój nick na serwerze: ⛧ Martin
Mutacja głosu: Jasne!
Czas spędzony na serwerze (link do GT): Ponad 18h w miesiac (do tego 2.5 tyg na urlopie) https://www.gametracker.com/player/⛧ Martin/91.224.117.175:27015/
Znajomość komend admina [1-10]: 4
Dlaczego ty? Prosimy o dłuższą wypowiedz:

Po pracy siadam do komputera, odpalam CS'a, wchodze na serwer, adminow nie a cheatery sa lub ludzie ktorzy innych wyzywaja. To jest niestety czesty widok, jestem na serwerze od Miesiaca (mozna powiedziec ze 2.5 tyg bo bylem reszte na urlopie) i w tym czasie widzialem juz duzo. Oczywiscie staram sie grac dziennie. Chcialbym wprowadzic pozadek! Jestem bardzo czesto w pozniejszych godzinach dostepny, tak od 18/19. Mam dobry kontakt z graczami i dobrze sie dogadujemy. Bylem kiedys adminem na innych serwerach lecz to juz dawno temu, potrzebowałbym tylko przypomnienie komend.

Posiadasz działający mikrofon: Tak
Kontakt (GG / Steam): https://steamcommunity.com/id/elzill
Steam ID: STEAM_0:1:147187394
Czy posiadasz konto Prime?: Oczywiscie ze Tak!
Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina?: Tak!

• Zasłużony
Opublikowano

Na serwerze widzę aktywność dopiero od tygodnia. Na razie podanie odrzucam, następne podanie złóż za tydzień, jeśli przez ten tydzień będziesz miał tak samo dobrą aktywność, jestem skłonny cię przyjąć na okres próbny.

Muszę mieć pewność, że nie znudzi ci się granie na serwerze, tym bardziej, gdy będziesz miał admina. Po drugie, wymagam od ciebie, abyś złożył podanie o zmianę nicku na forum, w tym dziale. Nick ma być taki sam lub podobny do nicku w grze. Pamiętaj o zastosowaniu się do wzoru i przeczytaniu ogólnych zasad panujących przy zmianie nicku.

• Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.