Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: zoon

Nick admina banującego: Debasjan

Data/Mapa: 20.08.2020 Mirage

SteamID: 0:0:439528592

Serwer (mod): Only Mirage #2                               

Opis sytuacji: Po napisaniu przeze mnie na czacie wiadomości "Congratulations! Your file "skill.dll" has been succesfully injected! Have Fun!" po kilku minutach otrzymałem perm bana powód:"reklamowanie czit ? ?w" nigdy nie używałem żadnych cheatów w grze Counter-Strike:Global-Offensive a cała ta wiadomość z niby zainjectowanym plikiem była napisana ironicznie i nie wiem na jakiej podstawie można wątpić, że nie zostało napisane to ironicznie

punkt 1.9 z regulaminu serwera Mirage Only mówi "Zakazane jest reklamowanie innych serwerów/sieci serwerów/Cheatów (Ban permanentny)" w takim razię proszę powiedzieć jaki cheat reklamuję, jeżeli nie uzyskam odpowiedzi zgłaszam post moderatorowi

Pozdrawiam

• Katowicz
Opublikowano

Wszystkie nienaturalne pliki z rozszerzeniem ". Dll" ingerują w grę i są nie dozwolone. A jak sobie wpiszesz nazwę tego pliku co zareklamowałeś wyskoczy kilka niedozwolonych legitow i gówien ingerujących w grę. Więc tak, to jest reklama czitow. Kolejne tematy będą lądować w koszu. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.