Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: kat?

Nick admina banującego: CONSOLE

Data/Mapa:  wczoraj 17:37 cache 

SteamID: STEAM_1:1:1206764

Serwer (mod):  5maps                             

Opis sytuacji: Ok od nowa, ale powtórzę to co wcześniej: Nagle dostałem bana ku mojemu zdziwieniu. Wiem, że w przeciwnym teamie było dwóch odpałów, jakiś Andrzej i 1.6 i ten Andrzej chyba wyszedł lub dostał bana. Na początku pomyślałem, że dostałem bana przez pomyłkę za któregoś z tamtych. Grałem jakiś czas i jestem zdziwiony tą sytuacją, że niby jakiś aimbot detected i to jeszcze na awp xDD rozumiem jakbym trzęsł celownikiem z kałacha i strzelił magiczną głowę, ale bez przesady. mam nadzieję, że to jakaś pomyłka i że zostanie to wyjaśnione, bo jak sie zobaczy tę rundę to widać, że to jakiś błąd raczej. 

A teraz odnośnie tego, że moje konto dostało bana za jakiś rzekomy duplikat konta tutaj czy cos takiego. Ja nigdy konta nie zakładałem u was wcześniej, ale dowiedziałem się, że mój brat zakładał konto bo dostał u was bana (podobno niewinnie i nie przez jakiegoś antyczita tylko ktoś ocenił go jako odpała). Rozumiem oczywiście że dajecie bana od razu i nie przyglądacie się tej sytuacji bo myślicie że to ta sama osoba, tylko pytanie na jakiej podstawie możecie stwierdzać tak ze 100% pewnością? nikt nie posiada rodzeństwa? Ja grałem wczoraj jakiś czas i nikt nawet nie pomyślał o mnie bym był jakimś odpałem. Brat mówi, że też ma bana na forum i nie może nawet wejść na forum. Nie wnikam jednak w to czy on ma jakieś problemy z tym serwerem i was nie lubi. Ja chciałbym u was sobie pograć, bo kilku moich znajomych kiedyś u was grywało i chyba wciąż grywa. Proszę o unbana, bo nic nie zrobiłem.

Opublikowano

Taka sytuacja nie została zgłoszona, a ban jest słuszny.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.