Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj na serwerze dostałem pernamentnego bana od Admina z nikiem fejkap. Zaczeło sie od tego że pisałem na czacie o zbanowanie cheatera to admin mnie wyciszył chat i napisał że ma pisać pod u@. Napisałem oczywiście pod u@ że pan cheater "nie pęde podawał nicku cheatera" gra nie uczciwie i żeby został zbanowany. Po chwili wyrzuciło mnie z serwera a na ekranie pokazał mi się komunikat że został zbanowany. A jak czytałem regulamin to nic nie było o banowaniu za używanie u@ !!!!

Proszę o wyjaśnienie sprawy z adminem fejkap.

PS. Prosiłbym o poinformowanie mnie jeśli dostane unbana jeśli nie dostane to trudno. Dziękuje  serdecznie. Mój nick na steam to <serce>fenek<serce>

Opublikowano (edytowane)

miss click maiło być na 30 min sb załapało 0 zamiast 30 a gag był za to ze zglaszales 2 razy typa na czacie

#edit napisałeś na u@ ze jakis typek jest odwalony a nastepne 2 wiadmosci byly ''admin'' ''banuj''

Edytowane przez Fejkap
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.