Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:  ♡_Karolina_♡

Nick admina banującego: CONSOLE

Data/Mapa: 20.06.2020r , godzina 11:14

SteamID :STEAM_1:0:484440861

Serwer(mod): Only Awp

Opis sytuacji: Po pierwsze chcę przeprosić, że odwołanie do bana piszę dopiero teraz, ale po jego otrzymaniu straciłam chęć do grania na serwerze, jednak teraz przypomniałam sobie jak to fajnie było razem ze znajomymi rywalizować na tym serwerze. Od znajomego dowiedziałam się , że jest jeszcze szansa na odbanowanie mojego konta ,więc chciałam spróbować.

Sama sytuacja wyglądała tak: weszłam na serwer i automatycznie odłączyło mnie od niego. Myślałam, że to błąd, więc próbowałam wejść ponownie. Dopiero wtedy zrozumiałam, że dostałam bana.  Jednak nie posiadam innych kont , więc nie rozumiem skąd ban za duplikację kont. Czy sprawa mogłaby zostać w jakikolwiek sposób rozpatrzona ? (już w razie czego z góry dziękuję za samo przeczytanie tego).

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Nie widzę żadnego powiązania między zbanowanymi kontami, bana zdejmuję ostatni raz.

Następne odwołanie złożone po takim czasie zostanie odrzucone.

• Uwielbiam 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.