Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: kryształ

Nick admina banującego: NeQ.

Data/Mapa: 14:10 | 08/08/2020 am_water

SteamID: STEAM_1:0:553106122

Serwer (mod):  [PL] ★ ✔ ARENA 1VS1 ✔ ★ 128TR                    

Opis sytuacji: wpierw opiszę sytuacje sprzed perma bo sądzę iż przyczyniła się do tego, że pan NeQ zechciał się mnie pozbyć. Także dostałem niesłusznego mute'a bo powiedziałem do gracza o nicku R1ly "to jest rush, R1ly", mówiło troche osób wtedy naraz i pan właściciel powiedział, że słyszał co innego.Gdy poprosiłem o zacytowanie tego co powiedziałem, nie doczekałem się odpowiedzi.. spoko, przeżyję. Po czym na czacie ogólnym jakiś ziomek pisze, że jestem je***nym odpalonym nonprimem i nie dostanie za to gaga lub upomnienia tak jak w moim niesłusznym przypadku. Wracając do tematu, po tych słowach pan NeQ. postanowił mnie sprawdzić (pewnie nie otrzymując nawet zgłoszenia na u@ ale mniejsza XD), ale sprawdził tak, że zobaczył tylko jednego flicka z deagle'a po czym od razu dostałem perma, nie gram tutaj od dziś więc domagam się głębszego sprawdzenia moich demek i poparcia ze strony adminów, którzy już po pare ładnych razy mnie sprawdzali i byłem czysty, joł ;) 

https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:553106122&advType=steamid&Submit

PS. Nie oceniajcie ludzi po kontach ;) 

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.