Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:Maks 

Twój nick na serwerze: Maks <3

Mutacja głosu: prawie jest  ale nie nadużywam mikrofonu i nie wydzieram się ;D 

Staż na serwerze (Link do GT):https://www.gametracker.com/player/Maks hw69.pl/91.224.117.166:27015/

Sprawny mikrofon [Tak/Nie]:Tak

Steam ID:STEAM_1:0:457263066

Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198874791860/

Doświadczenie:  Byłem juz adminem raz na innym serwie i dobrze mi szło lecz serwer upadł , i chciałbym spróbować swoich sił na tym serwerze ;D 

Znajomość sourcemoda [0/10]: 7/10

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: codziennie minimum od 3  do 5 mapek ;D 

Dlaczego Ty?: Dlaczego ja ? Dobre pytanie , od kilku dni staram sie grać dużo mapek czy to z rana czy pod wieczór , jest to jedyny serwer na którym tyle przesiaduje :D Gdy wchodzę rano , często widze ludzi którzy nie wybierają poleceń terrorysty na free np. pestki to zamiast tego biorą old . Jeśli powiesz im coś to zwyzywa cię na chacie ;C Oraz ludzie którzy spamią i przeszkadzają w grze . Także są tacy co specjalnie rzucają flesze i aż sie odechciewa grać ;C A adminów nie widać na serwerze często .  Dużo osób mnie kojarzy na serwerze bo ostatnio dużo przesiaduje i nie mam zamiaru tego zmieniać bo csgo sam w sobie staje sie nudny . Są na serwerze też dzieci które wyzywają po rodzicach oraz starają się przekrzykiwać ;D  Oraz ludzie mega często przechodzą z terro do anty  i to psuje bardzo grę :CC

Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

Akceptujesz regulamin forum?:Tak

Bardzo chce spróbować swoich sił i myśle że pójdzie mi dobrze , znam wiekszość komend i nie mam zamiaru nadużywać ich , licze na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby , także dużo czasu spędzam na serwerze ;D Pozdrowionka <3 Dużo osob na serwerze mnie kojarzy i lubi także myślę że z komunikacją z ludźmi nie będzie problemu :D Wystawiam ponownie bo pisano że ściagnięte od AnimeTiramisu ;CC Miłej gryyy <3 

Opublikowano

- trochę wiek

- mutacja ponieważ jej nie masz 

+ ludzie cię znają 

- sourcemod do sprawdzenia 

Jestem na NIE 

• Przykro mi 1
Opublikowano

Nie minęło 7 dni od poprzedniego podania. 

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do kosza!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.