Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Mit der uber setzung

Nick admina banującego: H.A.N.
Data/Mapa: dd2
IP/SteamID:
Serwer (mod): dd2
Opis sytuacji: H.A.N. podobno zrobił mi screeny, ale ich nie ma. Windows 8.1 Pro N.

Skoro screenów nie ma, to demo do ogladnięcia po nagraniu ;)
Wycinek z konsoli:

Opublikowano

Win 8.1 Pro N - to nie win 7, ale z win 7 też Cs ma problemy :D

Oglądaj demo skoro ssów nie ma - nic na to nie poradzę. Siedziałeś na spec to widziałeś grę ale demo masz w całości dostępne z HLTV

Nie wiem nawet czy reinstal CSa pomoże bo z tymi nowymi Windowsami to tylko kłopoty - tak jak z nową aktualizacją steam ^^

Haha no tak... trzeba zrobić by na win 8.1 CS był odpalony w trybie zgodności z win 7 aczkolwiek piszą, że nawet jeśli wtedy zostaną zrobione ss'y to mogą one być czarne  B)

A więc @H.A.N oglądaj demo :)

Opublikowano

Sprawdziłem demko i zaniepokoiło mnie kilka akcji ;)  Dziękuję Radio że chciałeś się tym zająć, ale ja nadałem bana i poczuwam się do tego aby tą sprawę zakończyć, oczywiście werdykt zostawiam UBT

05:01 - Na prawdę dobry refleks. Przy tej akcji się trochę spaliłeś ;P 

12:32 - nie uważasz że za szybko? :)

12:40 - 12:45 - rozumiem że było go słychać, ale na tyle żeby wiedzieć gdzie celować? :)

12:50 - podejrzane :P

15:31 - podskoczyłeś idealnie celując po modelu :)

17:13 - strzelanie przed wyjściem kolesia

Link do dema : http://www19.zippyshare.com/v/by9oEFWw/file.html
Opublikowano

Co jedynie można się przyczepić do 15:31, lecz poczekajmy na wypowiedź kogoś z UBT.

Opublikowano

-15:31 - faktycznie, mi również nie pasuje. Specjalnie założyłem słuchawki chociaż strasznie bolą mnie po nich uszy więc gram na głośnikach, ale nawet dzięki nim nie dałem rady wychwycić ani 1 kroku jak przebiegał. 

-12:32 - czysto

-12:40 - 12:45 - również czysto

-12:50 - słychać jak zeskakuje z gali i otwiera spadochron. 

-17:13 - wydaje mi się że odruchowo zaczął strzelać jak CT obok z Famasem zaczął spray'ować

Poczekam na wypowiedź Radioactive'a i wydamy werdykt. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak UB

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.