Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
l_o_l_e_km

Fafik <3 odwolanie do bana na: 5MAPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Fafik <3

Nick admina banującego: Fejkap

Data/Mapa: Overpass

SteamID: STEAM_1:0:418496373

Serwer (mod):  5 maps                            

Opis sytuacji: Dostalem bana za "JS", ktore napisalem strzelajac po scianie, bo dostalem muta i gaga. Admin myslal, ze to znaczy "Jeb@c Sebusia" i dal mi bana za obraze admina. Moja intencja to "Jest Super". Admin nawet nie spytal sie o co mi chodzilo tylko dal bana.

• Haha 7
  • Przykro mi 1
Opublikowano (edytowane)

Tak się tłumacz xDDDD nawet kłamać nie potrafisz gdybym ja ci dał bana to na tydzień xDDD

Edit; edytuj post a nie spamisz xD 

Edytowane przez Seba
  • Haha 5
Opublikowano

Fajnie, ze nie wiedziales o co mi chodzilo. Bylem zly na ciebie, ale nie napisalbym takiego czegos bo wiem, ze dostalbym bana.

i dostalem bana za "jest super"

• Haha 3
Opublikowano

Ty wiecznie wyzywasz, zwłaszcza jak nie ma adminów (albo myślisz, że ich nie ma), a teraz wyjeżdżasz z tekstem "jest super" :D Ty masz ludzi za debili?  :D

Masz pyskówki i zaczepki godne wieku :D To nie pierwszy raz, jak udajesz niewiniątko  :D

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano
2 minuty temu, l_o_l_e_km napisał:

To prawda, ale nie wyzywam adminow

Już się nie pogrążaj xD
CO nie zmienia faktu że ban po części słuszny:)

• Haha 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

No to zaczynamy!

Mamy rzecz świętą, a nią jest nasz kochany:

Panie @ l_o_l_e_km obecnie występujący pod nickiem Fafik <3, a wcześniej jako De$tro® sprawdziłem twoją nawet bogatą jak widzę historię:

https://banserwin.pl/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:0:418496373&advType=steamid

W ciągu miesiąca miałeś 8 gagów, mutów. Między innymi za wyzwiska oraz brak kultury. Zgodnie z regulaminem:

,,*Obraza admina lub gracza – Blokada mikrofonu/czatu 30 minut lub ban na 120 minut -> Ban 7 dni -> Ban permanentny."

Mogłeś otrzymać już teraz bana na 7 dni, ale go nie dostałeś. Potraktuj to jako kubeł zimnej wody, który został wylany na Ciebie, abyś lekko się ogarnął.

18 minut temu, l_o_l_e_km napisał:

Fajnie, ze nie wiedziales o co mi chodzilo. Bylem zly na ciebie, ale nie napisalbym takiego czegos bo wiem, ze dostalbym bana.

i dostalem bana za "jest super"

Byłeś zły na@ Seba , ale JS napisałeś sobie po prostu tak o? No to się mija z celem, bo zarówno ja oraz pewnie większość osób używających szare komórki zrozumie te przesłanie. Chociażby odwołując się do innych popularnych już skrótów- JP || JD (najprostsze porównanie). 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 6
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.