Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ✞陰欝

Nick admina banującego:  FuryTeam                                 

Data/Mapa: 28.07.2020 De_mirage 15:46

SteamID: STEAM_0:0:547305580

Serwer (mod): 5 MAPS     

wycinek z konsoli: Disconnect: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.           

Opis sytuacji: Witam z powrotem po znów "słusznym banie". No to tak grając parę rundek dostałem bana za troll i jakieś pytajniki XD? Chodziłem jak po prostej linii i strzelałem normalnie ,gdy widziałem przeciwnika. Strzelałem do kwiatku na początku rundy przez kilka sekund i wracałem na bsa ,gdzie się działa akcja. Nwm czy to jest powód by zbanować mnie znów na zawsze XD. A jak będzie jakiś problem ,że tutaj jakieś podejrzane strzały to grałem i zawsze gram na Faceit AC odpalonym (Mogę dać SS) bo od czasu do czasu podczas ,gdy gram na serwie ide na faceita. Nawet statów na - nie miałem i na dodatek nikomu gry nie uprzykrzałem XD. Ba staty na + były i gdzieś w górnej tabeli byłem. 

Opublikowano

Ban minął, jeśli był niesłuszny to napisz skargę na admina w odpowiednim dziale.

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.