Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Nick oskarżyciela: Bananowy Embrion
Nick oskarżonego: David.
IP lub SID oskarżonego: STEAM_1:0:529344340 

Data i czas zdarzenia: 26.07.20 około 19:30-20:10
Przebieg sytuacji:  Rozpisze go w 3 punktach 

1.FAWORYZACJA:Postanowiłam wejść na Arenki wieczorem, na pierwszy rzut oka odrazu rzucił mi się kontakt Administratora  David z "Natusia" niestety nie mam wyciągu z konsoli ale do 7:40 Natusia na chat pisemnym wyzywała się z jakimś graczem pamiętam tyle ze napisała " zamknij piz*e :* " a Administrator David napisał wyłącznie "spokój". Również do faworyzacji zaliczam kontakt z Jimmym i kekens'em Notorycznie łamali punkt  5, "12" , 15  oraz dodam w nawiasie (20 ,13 ) przez cała Mapę nie raz się publicznie wyzywali na Chat głosowym przy prawdopodobnie Full serwerze. Oraz Kekens 2 razy nazwał gracza przygłupem ponieważ nie potrafił poprawnie wypowiedzieć zdania po angielsku ( dodam również że Adminstrator David również przyznał się ze z angielskiego ma 2 wtedy natomiast nikt nie odważył się skrytykować jego jąkania się przy próbie wytłumaczenia na czym polega konkurs po angielsku).

2: NADUŻYCIE UPRAWNIEŃ ADMINISTRATORA  będzie rozpisany moment na demku Kiedy Dawid porostu bez ostrzeżenia gracza zbanował go na 20 minut z powodem o Campienie(4:22:). Ban w 50% był słuszny kolejne 50% zostawiam teorii ze David złamał Taryfikator o punkcie 15 ( Nadużył uprawnień ponieważ później po tym banie pewny gracz na chat'ie głosowym mówi " możesz nie Campic na respie (5:36:)" David nawet nie zareagował) Uważam i tak to wygląda ze gracz wyłącznie dostał Bana bo porostu zabił "ADMINA". Również pod koniec demka Kekens wyzywa poraz kolejny gracza od Przygłupa a David po całej mapie postanowił zastraszyć go "Mute'm" bez powodu.

3. BRAK KULTURY: Pozwolę sobie przytoczyć zdanie z jego podania na Admina "Mam dobry kontakt z graczami i administracją, potrafię zachować kulturę."Chcę pomóc administracji w wyłapywaniu cheaterów i utrzymywania porządku na serwerze. "no teraz faktycznie widać Calutkie demko poniżej przeklinasz,wyzywasz aż do Porzygu oraz nakłaniasz graczy do również łamania regulaminu robiąc nie kulturalnie konkursy na Chat pisemnym również zostanie to rozpisane w minutach.(10:29 i 11:23)
Również złamałeś następujące punkty regulaminu : 5,12,13,15
Również nie dostosowałeś sie do punktów Teryfikatora:  1,2,3,5,10

SŁOWA KLUCZ: Własnie jej kur*a zaje*ałem, Chciał iść do kibla wyjeb*ł się z łóżka (...), Kekens co za k*rwa (...), Nieno poj*bało cię? Calvin,Gucii kur*a(...), Jimmy poleciał w ch*ja, Nie ma w sklepie Playu Jeb*ny fra*er (dodam ze tu mogłam źle przytoczyć te słowa z Play'em bo bardzo niewyraźnie i szybko mówił), Tu jest siedem i pół tysiąca do zgarniecia zamknij pi*de pe*ie, jestes ku*wą wygrałeś 3 konkursy bogacz jeb*y a ci biedacy nie mogą wygrać, kekens ty ku*wo ( pewnie jakieś jeszcze były ale przytoczyłam kilka :) chyba wystarczająco 

-W ciągu 19 minut David użył słowa "Ku*wa" 21 razy na chat głosowym. (licząc ku*wo to 23).
-W ciągu 19 minut na Serwerze Gracze użyli słowa "Ku*wa" wyłącznie 17 razy na chat głosowym (licząc ku*wo to 18).

Również użył przekleństw takich jak " wyj*bać, wypi*rdalaj, j*bać, poj*bało cię,  odpi*rdolić, zaj*bać ( niektóre inaczej odmienione ale tak łatwiej napisać)" " Oraz słowa  które są obraźliwe takie jak  ch*j, ku*wo,pi*do, p*cie, fr*jer, kut*s,
łącznie użyłeś 42/43 niedozwolonych słów.
Nie licząc twoich przekleństw na serwerze od graczy padło 34/35 takich słów gdzie głównymi osobami  przeklinającymi  byli Koledzy Davida: Jimmy i Kekens żaden nie dostał ostrzeżenia ani muta.
Przekleństwa powyżej Ocenzurowałam.
Notatka do powyżej wyliczonych przekleństw: Dawid jest Administratorem i posłużył się dość sporą liczbą przekleństw nie licząc ze serwer był Full i przebił przeklinających graczy, lecz jest Administratorem i powinien świecić przykładem a jego "moim zdaniem limit niedozwolonych słów nie powinien przekraczać 10 przekleństw.

Tu rozpiska Demka numer 2 :
1:09: " Admin na odpowiedz gracza o pingu mówi "Kur*a też mam ping burza mi idzie (ale jedno kur*a zawsze może się zdarzyć)"
1:17: "Kurwa zajebałem jej z liścia"
4:22: " David rush'uje Arenke i odrazu reaguje " oo Banik za kampienie" bez upomnienia gracz dostał 20 minut bana ( Przed rozdanym Banem była akcja z Natusia która obrażała się na chat z jakimś graczem to postawiło Admina w świetle ( Ojej jesteś dziewczyna wyzywaj sobie (stuleja ) po czym sobie idę zrushowac ojej campisz masz bana bo psujesz mi statystyki :(((( )| serio?
5:36: Gracz Urban Mordo cała rundę wcelowany Campil po czym zabił gracza "twójstarson" wypowiedział sie czemu "czy musisz campic" Brak reakcji ze strony Admina Davida. :)
7:24: David obraża gracza który dodał sobie do nicku "-200iq" wywnioskowałam ze się kumplują ale admin  powinien bynajmniej na serwerze świecić przykładem, za coś takiego zwyczajny gracz dostałby muta/gaga
9:18: Przechodzimy do finału Jimmy dał pomysł na konkurs na chat pisemny i od tego się zaczęło.
10:29 "Kto pierwszy na czacie napisze Kut*s dostaje 16k czy tam 20" ( Rozdawał monety i nakłaniał Graczy do łamania regulaminu)
11:23: kto napisze pierwszy na czacie wypi*rdalaj p*cie je*any wygrywa 20k" ( Cringó'wa w cholere antencjo nabywaj co?)
12:12 : gracz mowi fashion show na co dawid odpowiada mu ze " no to ty go przegrałeś" ( bardzo nie kulturalne zachowanie w stosunku do obcego gracza.Również temu graczowi zagroziłeś mutem w końcowych sekundach mapy bez powodu.)
od 12:12 - 15:00 David jak wcześniej wspominałam do Porzygu przeklina co "zdanie" 
16:00 gracz stara się  po angielsku coś powiedzieć Kekens  nazywa go "przygłupem" brak reakcji ze strony admina
16:08: "nie nic musiałem kogoś obrazić -powiedział kekens do dawida na co dawid odpowiada NO DOBRA"
16:34: david z kekensem znów brak zachowania kultury
16:40 " tu jest 7,5tysiaca do zgarnięcia zamknij piz*e Pe*ie" - powiedział dawid
17:35.. znów kekens z davidkiem sie wyzywają publicznie
17:52: gracz pyta "ile ty kekens masz monet" odpowiada "ch*j cie to obchodzi" David brak reakcji pod koniec demka kekens poraz 2 nazwał tego samego gracza przygłupem wyłącznie dlatego ze jego angielski jest bardzo słaby ( brak reakcji admina x2)

Dodam ze do demka numer 1 nie będę dawać dużej rozpiski minutowej.
12:13 David dołącza do gry  kiedy nie Było Davida było spokojnie poszło parę przekleństw ale nieodczuwalnych
15:17 tu gracze zaczęli dyskusje o graczach grających innymi broniami niż AK-47  dobrze nie dosłyszałam ale Admin david mówi chyba o graczach grających Augiem po czym mówi " (...v to niech zamknie pi*dę")pozostałe demo pamiętam wyłącznie  z pamięci trzeba by zerknąć na logi  ale Gracz Natusia napisała ez na chat dawid wyłącznie zareagował pisemnie "prowokacja?"

Również po demku 1 przechodząc do demka numer 2 można wywnioskować ze To David robi "młyn" na serwerze, wcale się tym nie przejmuję dopóki nie robi go ktoś z poza jego listy znajomych :].
Pozdrawiam Serdecznie może moja skarga przemówi ci do rozumu ze jak na 18lat twoje "mentalne zachowanie" nie przekracza 14. I nie ma miejsca w administracji dla takich "czereśniaków " jak ty.
dowody:
1: http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20200726-192959-374827141-am_dust_katujemy_-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip
2: http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20200726-194923-237420991-am_banana_katujemy_-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip

• Lubię to! 5
  • Haha 9
  • Wow 5
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

L 07/26/2020 - 19:44:45: Chat         | (STEAM_1:0:529344340)David: Sprzedam monety za skiny 0.5zl-1000 monet skrzynka-200 monet. Przelew psc wchodzi w gre 
L 07/26/2020 - 19:48:09: Chat         | (STEAM_1:0:529344340)David: Sprzedam monety za skiny 0.5zl-1000 monet skrzynka-200 monet. Przelew psc wchodzi w gre 

Skarga słuszna + nieprawidłowe bany względem taryfikatora. Podsumowanie całej sytuacji oraz oferty sprzedaży monet kończy się dla admina degradacją. 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 5
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
  • 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.