Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

1598136048_podlup5.png.667a13b78ec34730f56683b6e371c6ff.png

Witajcie, Katy. Mamy kolejną środę. To oznacza nowe wydanie "Pod Lupą".

Dzisiejszym bohaterem Katowego szkła powiększającego jest pewien grafik/redaktor, znany także jako niska 13 po prostu @ Termit.

Zapraszam do czytania

Generalnie dobry grafik jak i redaktor, ma głos podobny do @ DarkAng3l! , dobry w CS jest XDDD. Spoko mordka :)

Bardzo sympatyczny chłopak, którego znam jeszcze z poprzedniej sieci. Zawsze mega się stara i ma niezwykle pozytywną energię. Oprócz tego stara się wykonywać jak najlepiej powierzone mu zadania. :peepolove:

"W redakcji, uważam, że robi swoją robotę. Można na prawdę miło porozmawiać."

@ Termit. z pozoru miły, cichy chłopaczek, ale jak się go pozna to staje się bardzo toksycznym chłopczykiem hehe. Nie no Kc termit.

"Super chłopak, mimo wieku bardzo równy i wydaje mi się, że szczery w relacji.

Wytrwale znosi humorki i dziwaczne pomysły przy tworzeniu dla mnie grafiki (:cat3:).

Mam nadzieję, że szybko do nas wróci. PS. Uważaj na pasach młody!"

"Termit, to leń nie polecam jegomościa, nachapał się tych rang a teraz robi tylko w redakcji ..."

"Nie znam go za bardzo ale zdążyłem zauważyć, że jest miłą osóbką, robi niezłą grafikę i słucha dobrej muzyki."

"Młody, ale dość dobrze ogarnia rangi. Jest łamagą w kalambury :Kappa:"

"Bardzo pracowita osoba, jak na swój wiek dosyć poukładana, choć miewa takie momenty, że czasem idzie go pomylić z bobaskiem lat 7, to i tak go lubię :)"

"Dominiś to rodzaj takiego internetowego gremlinka. 120cm, potrafi zmieniać swój głos na kobiecy i z pozoru jest milusi dla wszystkich. Niestety tylko z pozoru..."

𝓑𝓾𝓵𝓫𝓾ś

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.