Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick:PRZYTUL_HEADA

Imię: Adrian

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/PRZYTUL_HEADA/145.239.20.86:27125/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: nie ma adminów i czasem im się nie udaje złapac cheatów oraz ktoś musi pilnować pożądku 

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer:  5H 

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:556593893 wiem ze 2k20 ale mam tez 2k13 czekam na odpowiedz od steam 
Czy posiadałeś już admina:takj na sparowni multihead oraz owoceegzotyczne i wiele innych 
Czy posiadasz sprawny mikrofon:TAK

Akceptujesz obowiązkową składkę?  TAK 

Coś o sobie: Adminuję już od 2000r
W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer:przez reklame cs seti
  • Lubię to! 1
Opublikowano

+ wiek

+ doświadczenie

- No niby GT spoko, ale grasz krótko u nas
+ zgłaszasz mi na u@

- Konto na forum pod podanie
Nie wiem czy są na tą chwilę potrzebni administratorzy, ale jestem NEUTRALNY. Zobaczymy co powiedzą inni.
A i bym zapomniał 
- Ktoś mi wspominał, że nabijasz minuty/godziny na spect. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Sorry Panie kolego ale ja jestem na nie, na serwerze wedle gametrackera grasz od 11 lipca, czesto jest tak, od tego momentu sporo czasu poswiecasz na gre na tym serwerze co jest naprawde duzym plusem ale... dosyc czesto dostaje od Ciebie informacje typu - nie kickujcie tel, nie kickujcie papieros, nie kickujcie to i tamto, ok luz 3,4,5 rund po czym daje info, zapraszam spec do gry, i to wielokrotne, zero reakcji, po kicku tez jakos pilnie nie wchodzisz na serwer, a jak dla mnie wniosek jest taki ze to podchodzi pod nabijanie gametrackera. 
Na poczatku dosyc czesto prowokowales innych graczy tym ze strzeliles pare glow, a przy okazji masz taki nick co bylo dosyc irytujace i zdecydowanie psuje to klimat panujacy na serwerze bo zazwyczaj wychodzi jakas gownoburza, leca bany kicki itp, jako admin powinienes zadbac o serwer i postarac sie dac od siebie troche wiecej. 

Ostatnia rzecz ktora mi sie nie podoba to jest to mocno chcesz wbic sie w temat wylacznie z adminami, non stop spamujesz na u@, co powinno sluzyc do dawania info odnosnie cheatera afk, kontaktu miedzy adminami etc, rownie dobrze na zwykle tematy mozna popisac na zwyklym say. Wszyscy sa rowni. 

Ogolnie moja opinia to na nie, uwazam ze trzeba sie troche wykazac, dac poznac innym, i przedewszysykim byc swiadom ze zostanie adminem wiaze sie z obowiazkami. 
pozdro

@edit ale rowniez moge sie mylic, to jest tylko moja opinia ktora sobie wyrobilem podczas gry z Toba, a gram ostatnio chyba dosyc rzadko :)

• Lubię to! 4
Opublikowano

"Coś o sobie"; "Dlaczego chciałbyś zostać administratorem"  słabe, nie przekonało mnie.

Nabijasz godziny na spec przez co masz takie gt. Ponad to grasz tutaj lekko ponad tydzień, jak dla mnie za mało.

Twoje podanie jest jakby pisane na kolanie, totalnie się nie postarałeś przez co kolejny minus.

Nie odzywasz się na micro (ja nie słyszałem)

Jestem na nie.

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

grasz 8 dni, pierwsza wizyta właśnie 11 lipca -

słabe GT -

Twoja ortografia jest na tak niskim poziomie,  wstyd żebyś miał admina na serwerze -

słabe podanie

• Lubię to! 1
Opublikowano
1 godzinę temu, przytul_heada napisał:

Coś o sobie: Adminuję już od 2000r

No powiem Ci, że parsknąłem śmiechem jak to przeczytałem. Ortografia leży, nikt Cię praktycznie nie zna, nie widziałem ani razu, żebyś używał mikrofonu. Jestem na nie. 

Opublikowano

Również jestem na nie jak poprzednicy wyżej ortografia ogółem pisownia leży, też potrafisz się wdać w niepotrzebną dyskusję.

Jesteś z nami od 11 lipca co też inni Cię nie rozpoznają, nie dałeś im możliwości poznania Ciebie.

Coś o sobie powinieneś jak najwięcej tutaj napisać o sobie by nas tak naprawdę zachęcić co do Twojej osoby a my czytamy jedynie „Adminuję już od 2000r” co też ja i wiele osób zaczęło się z tego po prostu śmiać. Samo w sobie podanie jest słabe, mikrofon masz bo wielokrotnie Cię słyszałam, ale nie jestem przekonana i jestem na nie. 

Po prostu wykaż się bardziej pokaż że Ci zależy i spróbuj za tydzień. 

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.