ping Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 Nick: ping Imię: Martin Wiek: 19 Link do GameTracker'a: https://imgur.com/a/igvUqPO (pozwolenie od WP) :D Doświadczenie w byciu adminem: Posiadałem swój serwer only dd2 za czasów starego dusta oraz przed banami za !ws etc Znajomość sourcemoda [w skali 0/10]: 6/10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: od rana do nocy czasami od nocy do rana :p Czy posiadasz mikrofon i przeszedłeś mutację?: tak i tak Kontakt (platforma): steam dc ts3 Steam ID: STEAM_0:0:134421834 Dlaczego Ty?: Widze zbyt dużo osób bez mutacji, które nadużywają mikrofonu + nie chce łamania regulaminu poniewaz wpływa to na moją grę na serwerze oraz grę innych graczy Czy posiadasz konto prime? [TAK/NIE]: TAK Akceptujesz wszystkie regulaminy [TAK/NIE]: TAK Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów [TAK/NIE]: TAK
DengForEnd Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 Na nie -Brak linku GT +Wiek +/-Dlaczego ja Pozdrawiam DengForEnd 1
V.I.P -W-P- Posted July 22, 2020 V.I.P Posted July 22, 2020 Podanie zostało odrzucone Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Deserved Bulbożul Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Deserved Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts