BluuMePL Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 Hejka Ludziska :3 Nigdy si臋聽z wami nie Przywita艂em ani nigdy wam nie powiedzia艂 jak mam na imi臋 :3 Mam na imi臋 Krzysztof :) Jestem *moim zdaniem* dosy膰 mi艂o lecz czasem Wybuchw膮 osob膮 jak naprawd臋 kto艣 mnie zdenerwuj臋,chodz pr贸buje nad tym panowa膰 kiedy艣 inaczej si臋聽zachowywa艂em,niestety gorzej..te偶 nie umia艂em powiedzie膰 R zamiast R m贸wi艂em L po 2/3 latach nauki nauczy艂em sie :3 Pamietam Jak m贸wi艂em Moge do mamy w sklepie *mog臋聽Roda*聽 / te偶 jestem Pomocny..ile razy pomog艂em Starszej Pani wnie艣膰 zakupy (to nie tak 偶e nie mam komu sie pochwali膰 heh i poprawi膰 wizerunek)聽 Lubi臋 bardzo t膮 sie膰 jest Mi艂a,s膮 tutaj *niekt贸re* mi艂e osoby kt贸re naprawd臋 szanuje i chcia艂bym zosta膰 z wami d艂ugo<3聽 ciesz臋 si臋,偶e spotka艂em te forum :) Wa偶ne: Wiem 偶e nie Przywita艂em sie z Wami Officjalnie ale mia艂em problemy z Komputerem,na szcz臋艣cie kupi艂em jaki艣 lepszy komputer ...聽 Czasem te偶 sie sp贸zniam heh (to wida膰 po moim Przywitaniu) S艂owem Ko艅ca: Mam nadziej臋,偶e mnie mi艂o powitacie <3 :{
Recommended Posts