Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick:T E Z 
Nick gracza/admina na którego składasz skargę:xfixx
Opis sytuacji:no to tutaj napisze najwięcej tego co mam do powiedzenia na temat tej osoby to znaczy? Fix jak wiemy jest administratorem serwera jailbreak niedawno napisał podanie właścicielka dała mu szansę jednak ja nawet się nie wypowiedziałem bo myślałem że podanie odrzucicie odrazu do rzeczy fixa znam od dłuższego czasu pewnie kojarzycie użytkownika @Nesia oraz jej serwer Jb Fix był tam również adminem no ale wiadomo była tam patola i serwer zamknięto i zniknęła mówiąc patola mam na myśli permy za nic np za 1 pomyłkę w ct 1 obraza i wgl nie przestrzeganie własnego taryfikatora nasz Fix oczywiście miał zachowywać się tak samo inaczej degrad odrazu pewnego razu właśnie to jb zamknęli a Fix przyszedł na właśnie to jb pogral trochę leciał na sh robił fk czyli to co u nesii normalnie no bo przecież to normalka. Dalej to serwer zmienił sieć Fix napisał podanie dostał się ale patola na zawsze w serduszku czyli? Banowanie stalych graczy za nic na ct i mutowanie ich przez co nikt do tego teamu nie wchodzi i nie prowadzi przez co serwer jest pusty latanie sobie na sh i robienie masowego boksa do na bicia szlugow niestety nie mam dowódów ale cały serwer potwierdzi oprócz akacza123 kolega od początku lubiłem cię ale te twoje zachowanie wyzwanie cię przez graczy  i inne oraz wspomnienia z innej sieć no nie da się po prostu się nie da 
SteamID oskarżonego:Admin to macie 
Data i czas zdarzenia:od początku gry na Jb 
Dowód (ss/demko):Ssy mam obrazania przez graczy admina czyli jego reputacja jest niska dopiska szybka za mało miejsca do przesłania zdjęć macie to najmniejsze mogę to dać gdzie indziej o ile można EDIT: @
   GRUS
 nie wypowiadaj się w tematach skarg jak nie masz nic do powiedzenia kluczowego niby po co miałbym go wyzywać skoro masę czasu siedzieliśmy razem na ts a jak został adminem to zaczęli go wyzywać 

IMG_20200715_185500.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie, skarga jest fałszywa. To nie jest dowód. Na zdjęciu widać jak jakiś inny gracz (najprawdopodobniej ty) wyzywasz fixa "fixx smiec". Dlaczego na zdjęciu nie widać, jaki gracz go wyzywa? Jak dla mnie temat do kosza...

• Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 3
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.