pawel2121 Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 Twój nick na serwerze: K0LEGA Wiek: 14 Mutacja: nie Czas spędzony na serwerze 1H Znajomość AMX (1/10) : 1 Platforma (s/ns): steam SteamID: pawel.rosinski.2007 Dlaczego Ty?: Ponieważ chciałbym pomóc w rozwoju serwera jestem na nim prawie codziennie nie gram za dlugo ale jak bede mial admina to bede gral codziennie Kontakt: Faacebook Paweł Rosiński - steam [email protected] Zapoznałeś się z wymaganiami na admina i czy je spełniasz? zapoznałem się i postaram się je wypełnić
raynie Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 W poprzednim podaniu napisałem, że następne podanie możesz napisać dopiero za tydzień (7 dni). 2
raynie Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 Podanie zostało odrzucone Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 2
Deserved Bulbożul Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Deserved Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts