papaBiceps Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 Nick:papaBiceps Admin:petrox Data:14 lipca 2020r Mapa: de_banana Steam ID:https://s.team/p/crdh-fpdk/mkvkwdwm Serwer:1v1 Sytuacja:Weszłem 2 razy na textury nie dostałem upomnienia ani nic tylko 3 sekundy przed permem gracz powiedział mi że nie można wchodzic na textury
petrox Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 Gracz wszedł kilka razy na textury podczas pojedynku, więc postanowiłem go ukarać 60 minutowym banem, myśląc, że jest tym samym graczem, który został zgłaszany przez użytkowników kilka dni wcześniej. Przed chwilą w prywatnej wiadomości dogadaliśmy się, że dużo osób ma taki nick i po prostu mogliśmy się nie zrozumieć. Sam czas trwania bana wkradł się przypadkowo bowiem tak jak pisałem wcześniej - miała to być kara czasowa do 60 minut. Z mojej strony przepraszam za błąd i z góry proszę Cię @ papaBiceps , aby w przyszłości nie wbijać na texturki podczas trwania pojedynku. Nawet jeśli twój przeciwnik również posiada status VIP. Możesz to zrobić po skończonym pojedynku. Pozdro! :) 1
Administrator Kacper Posted July 14, 2020 Administrator Posted July 14, 2020 Gracz został odbanowany Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1
Recommended Posts