Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Twój nick: HypeerO Nick admina banującego: AtreX Data/Mapa:14/07/2020/mapa de_mirage SteamID: STEAM_1:0:553967000 Serwer (mod): Retake Pistol Opis sytuacji: Nie wiem czemu dostałem bana, gram już ze znajomymi długo na tym serverze, mam lepsze i gorsze mapy.  Dostałem flasha od kogoś z drużyny, który powinien mnie zafleshować ale ze względu na wgrany config serwera nie miałem biało i zrashowałem z usp-s okno dałem dwie głowy gdzie potem zostałem zabity. Po 5 sekundach jakoś dostałem bana.

@ Pontoniec. 24h minęły które dałeś @AtreX -owi na rozpisanie demka jaka jest decyzja?

Chciałbym też zwrócić uwagę na to że na serwerze gram też na drugim koncie, a w CS:GO posiadam około 8k godzin. Gram po za tym ESEA, Faceit, Esportal które posiadaja własnego Anty-cheata (lepszego od VAC), który nigdy nie wykrył u mnie cheatów a osoby, które oglądają demka nie miały wątpliwości że jestem "czystym" graczem, któremu raz lepiej idzie raz gorzej :D

Edited by FutureK
  • Thanks 1
Posted (edited)

Ogólnie sprawdzałem go razem z Kangurzysko chyba około 15 min. ponieważ nie mieliśmy pewności. Na obserwatorze było widać jak celuje chłopowi przez murek w głowe po czym oddaje strzał niecelny bo gość był za mórkiem (na Inferno bo tej akcji Kangurzysko wyszedł z serwera bo miał dużo pingu więc sam go sprawdzałem) kilka rund później na apartamentach anty terrorysta szedł ciągle na shifcie wiec nie mógł go usłyszeć a on wychodzi mu z fullautem w głowę. Ogólnie celował w przeciwników przez ściany po czym szybkie full auto i gościa niema więc dlatego postanowiłem dać mu bana.Tak to wyglądało z mojej strony

Edited by AtreX
  • Haha 1
  • Wrr 1
Posted
6 minut temu, AtreX napisał:

Ogólnie sprawdzałem go razem z Kangurzysko chyba około 15 min. ponieważ nie mieliśmy pewności. Na obserwatorze było widać jak celuje chłopowi przez murek w głowe po czym oddaje strzał niecelny bo gość był za mórkiem (na Inferno bo tej akcji Kangurzysko wyszedł z serwera bo miał dużo pingu więc sam go sprawdzałem) kilka rund później na apartamentach anty terrorysta szedł ciągle na shifcie wiec nie mógł go usłyszeć a on wychodzi mu z fullautem w głowę. Ogólnie celował w przeciwników przez ściany po czym szybkie full auto i gościa niema więc dlatego postanowiłem dać mu bana.Tak to wyglądało z mojej strony

AtreX to co ty mówisz o tych sytuacjach wygląda tak, że na Inferno najpierw strzelałem się z przeciwnikiem a potem gdy schowałem się za drewnem na bananie skanowałem je na wysokości głowy, a ta druga sytuacja na apsach (nie napisałeś czy Mirage czy Inferno) jeśli Mirage to jest oczywiste bo zawsze ktoś ma respa w apsach że ktoś wychyli a strzał w głowę potwierdza tylko to że mam dobrego aima :D a jeśli to było Inferno to za każdym razem CT po spikowaniu mida ucieka boiler/ pokoik albo stoi w apsach albo terro puszuje apsy by zdobyć killa wiec head który poleciał to jest tylko wyznacznik czy ktoś trzyma celownik na głowie. Po za tym jak to określiłeś "celowanie przez ściany" w miejsca z których zazwyczaj ktoś pikuje lub się chowa bo dostał flasha lub granat odłamkowy to jest normalne zachowanie u graczy z dłuższym stażem gry.

Podsumowując opisane sytuacje przez ciebie nie są wyznacznikiem czy ktoś cheatuje czy ma już jakieś doświadczenie w tej grze. Po za tym jest też coś takiego jak info więc zakładając mogłem też dostać info że ktoś idzie z danej pozycji. ;D

• Administrator
Posted

Brak rozpiski demka, admin dostaje ostrzeżenie. 

@ Kinia

• Like 2
  • Administrator
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.