Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick, na którym grasz : sir. nott’m
Link do Twojego GT (gametracker) : GT, w ostatnim czasie nie odzwierciedla mojego rzeczywistego czasu gry ponieważ gram na różnych nickach
 Znajomość AMX (1/10) : oceniam na 7/10, obsługa panelu amxx jest dosyć łatwa, poza tym w przeszłości byłem adminem wielokrotnie. 
Ile masz lat : 26
Steam ID : STEAM_0:1:31049020

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: około 8-10h tygodniowo
Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : prawdopodobnie tak, o ile dobrze pamietam dostałem 2 x 5 minut za przebywanie na respie dlużej niż 1:30 lub afk, bany były około 3-4 miesiące temu, gdy zaczynałem gre na katujemy więc myślę że nie powinnien to być problem, do dokładnego sprawdzrnia w amxbans po steam id, mi niestety coś zawiesza tą strone.
Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Tak
Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Uważam że jestem odpowiednim kandydatem na admina m.in dlatego że mam dosyć duże doświadczenie w grze co idzie w parze ze stażem - gram ponad 12 lat. Obecnie gram tylko na serwerze dd2 katujemy i głównie tu skupiam swoją uwagę więc jestem dosyć często na nim, co z tym idzie sporo osób mnie kojarzy, więc nie jestem pierwszym lepszym świeżakiem który składa podanie. Obecnie uważam że adminów nie brakuje - non stop ktoś jest na serwerze, jednak są takie momenty w których gra cheater i nikogo nie ma - więc składam podanie w 75% dla siebie, ponieważ nie podoba mi się gra z cheaterami, skrypciarzami i resztą debili którzy nie potrafią sie zachować, uszanować gry i czasu innych. W 25% składam podanie dla reszty graczy którzy w tym momencie grają ze mną na serwerze. Ogólnie decyzja o napisanie podania nie jest wyssana z palca, myślałem o tym wcześniej, zdaję sobie sprawe że bycie adminem jest dosyć odpowiedzialnym zajęciem które wiąże się z poświęceniem swojego czasu i w pewnym sensie jest pracą za którą w dodatku trzeba płacić składke, ale myślę że jestem w stanie poświęcić odrobinę swojego fun’u z gry w zamian spokojną gre. 
Dzięki, pozdro.

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.