Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Fmiyc <3

Nick admina banującego:CrazyFrog

Data/Mapa:11.07.2020 - 15:52:08 | DD2

IP/SteamID:'STEAM_0:0:154436586

Serwer (mod):  Only dd2                             

Opis sytuacji: Co tu dużo tłumaczyć| Ban za gsy

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'gsy :) '
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:154436586'
[AMXBans] Twoje IP: '*******'
[AMXBans] ===============================================

Witam.
Wiem że z*ebałem sprawę i ban jest jak najbardziej słuszny, przyznaję się bez bicia, nie oczekuję nawet, że to odwołanie zostanie rozpatrzone.
Jednak chwilę już czasu już grałem na waszej sieci, bo jest na niej naprawdę przyjazna atmosfera i miło się spędza tutaj czas.
Jako gracz csa' grałem już na wielu sieciach i tylko na tej zabronione są gs'y, przez co idzie zapomnieć w ogóle że jest taki zakaz.
I wiem że jest to trochę marne wytłumaczenie i prawdopodobnie nic nie wniesie,  jednak prosiłbym o skrócenie bana nawet jeśli miałby być to miesiąc lub więcej.
Na koniec chciałbym przeprosić tych, którym przeszkodziłem tym w grze, nie miałem tego na celu.

@ CrazyFrog
Masz rację, jednak podczas gry nie zwraca się uwagi na czat,  a to jest przyzwyczajenie, jak robisz coś cały czas to wchodzi to w nawyk i samo z siebie wychodzi.
I głownie te gs'y wykonywałem jak zlatywałem z jakieś górki, a jak miałeś długą całą na longu to ich nie wykonywałem.

Jeśli dobrze patrzę na to demo, to w tej minucie którą podajesz widać tyle że "próbowałem" i zrobiłem raptem 1 sekundę :/ (to jak robiłem te gs'y że mnie nie rozpędzały? ;v

• Dzięki 1
  • Haha 2
  • Przykro mi 3
Opublikowano

Co chwile jest wyświetlane  na serwerze że Sgs-y i gs-y że są zabronione siedziałem na spekcie i cały czas na ciebie patrzyłem prawie przez cała mape rozgrywki robiłeś gs-y,

z tego co wnioskuje tobie to najbardziej nie przeszkadzało. Moim zdaniem Ban powinien Zostać 

Więc mówisz że na longu nie robiłeś ?? 

Proszę spojrzeć hltv 10:15 

https://www119.zippyshare.com/v/yE4dt7L6/file.html

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 1
  • Katowicz
Opublikowano

W tym 10;15 na początku widać sgs po chwili gs i trochę Ci nie wyszło. Natomiast podczas całego demka co chwilę podczas przemieszczania używasz sgs/gs na zmianę.

Wchodząc na serwer akceptujesz regulamin serwera. Takie stare powiedzonko, że nieznajomość regulaminu nie zwalnia z odpowiedzialności za jego łamanie. A co do tego, że tylko u Nas jest zakaz sgs/gs to się mylisz bo na większości znanych serwerach jest taki zakaz. Ban słuszny.

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.