Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa zmiany: Wiele zmian.

Opis zmiany:
1) Dodanie auto respawnu przez pierwsze 7 sekund mapy.
2) Dodanie możliwości przesyłania monet, po to aby móc handlować czy wspomagać nowych graczy.
3) Dodanie QUIZu na chacie, przykładowo: Ile kontynentów znajduję się na globie ziemskim?

Spoiler

Odpowiedź: 7

Za poprawną odpowiedź gracz mógłby dostawać 100 monet. Jeżeli dodacie QUIZ, to zróbcie też wiele pytań, tak aby ciężko było się tego nauczyć na pamięć, (chętnie pomogę w wymyślaniu pytań).
4) Dodanie nowych map, ponieważ niektórzy znają już każdą na pamięć.
5) Usunięcie komendy !free, ponieważ po jej wpisaniu nie da się podnieść broni..
6) Przedostatnia propozycja; zatrudnijcie kolejnego opiekuna tak aby rozpatrywać wszelkie podania czy propozycję na forum po prostu szybciej, (jak najbardziej chętny!).
7) Ostatnia propozycja dotycząca forum. Róbcie wiele konkursów (np. na VIPa na tydzień), tak aby gracze chętniej wchodzili na serwer, oraz aby wspominali go dobrze.

Powód zmiany: Lepsze granie, przyciągnięcie nowych graczy, dobre zmiany nigdy nie są złe.. :feelspolakman:

Opublikowano

Masz temat propozycje na nowy sezon myślę, że tam się to powinno znaleźć. Połowa tego została napisana przeze mnie własnie tam. Odnośnie map, mapy są znane osoba które siedza bynajmniej polroku na dr'ach. Nikt nie tworzy nowych map na ten tryb, jaką mapę byś nie chciał dodać i tak by była znana.  Konkursy nic nie dają aby zachęcać graczy do gry bo wygra taki konkurs pogra 2 dni i wyjdzie. Graczom się po prostu znudził sezon dlatego jest ich mało. Z tego co zrozumiałem podczas konwersacji z Erwin'em ma w planach zrobić reset wszystkiego jutro (10.07.20 piątek). Na QUIZY można zrobić sobie bindy więc jest to nie potrzebne nikt nie wymyśli miliona pytań a tym bardziej odpowiedzi do nich. Sądzę, że lepsza jest już ruletka którą napisałem właśnie w propozycjach na nowy sezon. :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Stis123 napisał:

propozycje na nowy sezon myślę, że tam się to powinno znaleźć.

Racja, mój błąd.

Na QUIZY można zrobić sobie bindy

Chętnie wymyślę z 70 pytań i wątpie, że ktoś to będzie bindować.

Graczom się po prostu znudził sezon dlatego jest ich mało.

Zobaczymy jak będzie wyglądać drugi sezon.
Z resztą się w sumie zgadzam.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja zaakceptowana

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.