Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: d i e (kursywa)

Nick admina banującego: kaktus 

Data/Mapa: 04.07.2020 11:53 / jakis nuke 

SteamID: STEAM_0:1:461772332

Serwer (mod): 1vs1                           

Opis sytuacji: gram sobie, nagle ban. ogolem to podczas mojego przebywania na serwerze gral jakis cheater, moze nie dalo sie go zbanowac czy cos i admin zbanowal wszystkich, ktorzy grali (wiem ze to dziwne i absurdalne, nie pytajcie XD). ale tak serio to nie mam pojecia czemu dostalem banicje, gram czysto, co prawda moj staz na serwerze nie jest zbyt dlugi, no ale bez jaj, szczegolnie ze mi nawet dobrze nie szlo wtedy, bo sie dopiero rozgrzewalem

Opublikowano

Witam, zaszła wielka pomyłka, niechcący zbanowałem człowieka pod nickiem "d i e".

Na serwerze   "Katyjemy Arena 1vs1#2"   był gracz z Aimbotem  jak i Wallhackiem, po za tym nick jego się zmieniał we wszystkich na serwerze, którzy grali w tym czasie,
     więc próbowałem zbanować go po przez "sm_admin" i na liście znalazłem dziwny nick,
     który był samymi kwadratami, myśląc że to jest ten gracz z cheatami, zbanowałem ten nick.

Jak się potem okazało zbanowałem gracza o nicku "d i e" którego bardzo przepraszam za nieporozumienie.

To się stało w (15:25 demka) w tedy próbowałem zbanować, hackera.

Demo http://804.gotv.pro/srv57546/auto0-20200704-111917-419755127-am_nuke_ramp_katujemy_KAT-_PL__________ARENA_1VS1_________128TR_Katujemy.eu_1shot1kill.pl.dem.zip

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.