Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:  HaVoX

Nick oskarżonego:  dbk

IP lub SID oskarżonego: Mam link, ale nie mam dostępu do IP https://steamcommunity.com/id/dibikej

Data i czas zdarzenia: 19:03 | 02/07/2020

Przebieg sytuacji: Wyzwałem jakiegoś użytkownika(nie pamiętam jakiego, ale wiem że nick zaczynał się na ,,Re" lub ,,Ra") i dostałem kicka(obraza administracji). Wróciłem, zapytałem się czy ta osoba ma admina, oczywiście nie uzyskałem odpowiedzi, na forum w administracji nie było nikogo takiego. Poszły wyzwiska z mojej strony do tej samej osoby, a następnie dostałem bana na 1wk (do 19:03 | 09/07/2020).

Dowody: Na banach jest napisane:

Długość bana

1 wk

obraza      

Nie potrafisz się zachować to grał nie będziesz, przynajmniej wtedy kiedy ja będę na serwerze ;) - To jest groźba :P, a mnie groźby ludzi twojego pokroju nie ruszają

Moja historia banów i innych pierdół nie ma tutaj nic do rzeczy

Skoro masz pojęcie o taryfikatorze to jako administrator powinieneś się do niego stosować.

,,Jesteś specjalistą w byciu toksycznym i mocno dziecinnym"- to jest obraza btw, a po za tym  jeśli chodzi o zachowanie na serwerze to z tą dziecinnością jest (wdg mnie ;)) odwrotnie. To nie ja praktycznie nie puszczam przycisku od mikra, i te zachowanie. ,,GAWRON ODEZWIJ SIĘ, COŚ CIĘ NIE SŁYCHAĆ CO NIE CHŁOPAKI? HAHAHA" ,,O TERAZ JESTEŚ WYŻEJ W TABELI, JUŻ CIĘ SŁYCHAĆ" W mojej opinii m.in dlatego twoje zachowanie jest żałosne i niedojrzałe

Edit: Ojojoj chyba argumentów zabrakło, i jeszcze piszesz że się obrażam haha, nie możesz mieć pojęcia czy się obrażam więc ponownie nie pisz głupot

Opublikowano

Za obrazę dostałeś kicka od @ RadoXxX , nie ode mnie. Wróciłeś na serwer i zacząłeś obrażać od idiotów i debili. Coś tam gadałeś że daję się łatwo prowokować - niestety muszę Cię wyprowadzić z błędu. po pierwsze zgodnie z regulaminem za obrazy/prowokacje wyleciałeś. Po drugie to nie pierwszy Twój ban czy mute, jesteś specjalistą w byciu toksycznym i mocno dziecinnym, co chociażby pokazujesz wpisem na moim profilu (link w poście @ HaVoX ).

Nie potrafisz się zachować to grał nie będziesz, przynajmniej wtedy kiedy ja będę na serwerze ;)

P.S.:

1. Lista Twoich wyciszeń, poczytaj powody: http://sb.katujemy.eu/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:1:36661875&advType=steamid
  2. Lista Twoich banów, poczytaj powody: http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:36661875&advType=steamid

Szczerze, gdyby nie ograniczał mnie taryfikator to dostałbyś permsilenca, żebyś nie zaburzał atmosfery na serwerze (a co za tym idzie niszczył jego reputację = działał na jego szkodę) podczas nieobecności adminów.

EDIT: OT cała różnica, my się śmiejemy, Ty nieustannie płaczesz i obrażasz. Nie mam nic więcej do dodania :)

Opublikowano

Nie potrafisz się zachować to grał nie będziesz, przynajmniej wtedy kiedy ja będę na serwerze ;) - To jest groźba :P, a mnie groźby ludzi twojego pokroju nie ruszają

Moja historia banów i innych pierdół nie ma tutaj nic do rzeczy

Skoro masz pojęcie o taryfikatorze to jako administrator powinieneś się do niego stosować.

,,Jesteś specjalistą w byciu toksycznym i mocno dziecinnym"- to jest obraza btw, a po za tym  jeśli chodzi o zachowanie na serwerze to z tą dziecinnością jest (wdg mnie ;)) odwrotnie. To nie ja praktycznie nie puszczam przycisku od mikra, i te zachowanie. ,,GAWRON ODEZWIJ SIĘ, COŚ CIĘ NIE SŁYCHAĆ CO NIE CHŁOPAKI? HAHAHA" ,,O TERAZ JESTEŚ WYŻEJ W TABELI, JUŻ CIĘ SŁYCHAĆ" W mojej opinii m.in dlatego twoje zachowanie jest żałosne i niedojrzałe

Edit: Sorki, bd pamiętał na przyszłość

Opublikowano

Twoja historia kar wskazuje na notoryczne łamanie regulaminu i łamiesz go dalej. Ban jest słuszny, bo to nie pierwszy raz, kiedy obrażasz.  Mam nadzieję, że przez ten tydzień przemyślisz swoje zachowanie i więcej nie będziesz obrażał innych ludzi. 

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.