Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: khr

Nick admina banującego: nyku

Data/Mapa: mirage

SteamID: STEAM_1:0:112779681

Serwer (mod): only mirage.                            

Opis sytuacji: W sumie, to sam nie wiem, zwyczajnie grałem i wyleciałem. 

Nie mam pojęcia jak dać link do banicji, proszę wybaczyć. 

@EDIT

4:38 - Mam szybką czułość myszy, robię ostre ruchy myszki co łatwo zauważyć i dlatego wszystko jest takie szybkie, dla mnie to plus, dla oskarżającego cheat, dziwne. 

-5 minut jestem czysty. 

10;23 - nie wiem, czy chodzi o ten wcześniejszy strzał, czy późniejszy, aczkolwiek wiadomym jest, że jak zabiłem z okna, to ktoś będzie wcelowany w dziurę, warto w takim wypadku wbiec tam na bh i z lekkim pre, ale dla mnie to i tak nie był pre, tylko najzwyklejszy kill.

-5 minut czysty.

15;45 - ? Przepraszam, a gdzie ma być jak nie na głowie?:P 

-5 minut czysty. 

21;05 - ?

21;57 - Tak, przez chwile był na głowie, ale co w tym dziwnego? Modelowe akcje, szczególnie gdzie tutaj mecz trwał prawie 60 minut, to rzecz normalna i jakbym dokładnie obejrzał demo, to gdzieś zapewne jeszcze bym doszukał u siebie, że gdzieś zrobiłem coś podobnego.

22;03 - zwolniłem, bo miałem reload, nie wyjdę bez naboi na miejsce, gdzie zapewne są przeciwnicy.

24;02 - XD

-12 minut czysty

36;44 - jesteśmy poważni? To są normalne picki, gdy wiem, gdzie jest przeciwnik, a chce go zabić z strefą.

-5 minut czysty

41;18 - ...

5 minut czysty

47;28 - szybka głowa, ale przeciwnik jeszcze szybszy i mi szybciej strzelił heada, co dziwne. Moim zdaniem wolny strzał i dało się szybciej go zabić. 

48;51 - no ja kompletnie już nie wiem co pisać, serio. Przed sekundą się z nim strzelałem przecież.

53;46 - ..

Ogólnie, patrząc na rozpiskę czuje się zażenowany, ale to tak na prawdę, bo z akcji, za które sam bym się zbanował, nie mógłbym wziąć z tego dema ani jednej, cała rozpiska jest dziwna, bo rozpisywana bardziej względem szybkich strzałów. Do tego jest domniemanie przez Ciebie o WH, - co wnioskuję przez rozpiskę z 21;57 oraz 22;03, ale obie czasówki są obalone, do pierwszej jeszcze można się przyczepić, ale drugą można tylko zostawić bez komentarza.  Do tego dochodzi fakt, że w blisko godzinnym demku, 32 minuty jestem widmo na mapie i nic nie robię podejrzanego.

Tam gdzie napisałem kropki w czasówkach, to uznałem, że nie warto nawet do tego się odnosić, bo UBT chyba jest poważny.

Opublikowano

Witam.

Tutaj są minuty według mnie dziwnych akcji.

4:38 - Szybkie Dwie głowy

10;23 - x1 Szybka głowa
15;45- Celownik idealnie w glowe
21;05 - x2 Szybka głowa
21;57- Celonik przez sciane na glowe i finalnie glowa
22;03 - Nagle zwolnienie przed wcelowana awp
24;02- x3 Szybka głowa
36;44 - Celowanie w głowe przez ścianę
41;18 -x4 szybka głowa
47;28- x5 szybka głowa
48;51 - x6 szybka głowa
53;46 - x7 szybka głowa

DEMKOhttp://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20200701-210957-1536021313-de_mirage-___________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip

Jestem świadom, że demko może być zbugowane/zlagowane dlatego te dziwne strzały mogły wyglądać inaczej.

Moim zdaniem 82 fragi i 75% procent strzałów w głowę jest naprawdę  zaskakującym wynikiem.

Pozdrawiam nyku  :default_smile:

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.