Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Polako1999  STEAM_0:1:520927736

Nick admina banującego: rextor2k

Data/Mapa:  29.06.2020 

Serwer (mod):  1vs1 #2                         

Opis sytuacji: Witam serdecznie chciał bym się odwołać od bana nadanego przez  rextor2k ponieważ jak wiele osób wie robię dźwięk Kropeki pewnego dnia wbija sobie rextor2k na serwer daje mi mute za kroplę następnym razem daje mi mute bez żadnego napisanego powodu co zrobiłem i od tamtego czasu wydaje mi się ze się uwziął na moją osobę dziś dostałem perm bana za obrazę administratora przyznaję się obrażałem go ponieważ poirytowała mnie ta cała sytuacja czyli dawaniem mute za kroplę 

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Witam :) wczesniej chlopak dostawal mute za te krople juz od wielu adminów a potem dostal bana! w koncu zaczal zmieniac nicki obrazajac mnie, dlatego dostal bana odemnie za obraze! dorzucam dwa screeny POZDRAWIAM:

iks.png

123.png

• Lubię to! 1
Opublikowano

Posiadasz 14 blokad komunikacji, wszystkie są za nieodpowiednie zachowanie (czyt. obraza administracji, nadużywanie czatu, spamowanie). Ze względu na to, że blokady komunikacji nie pomogły Ci w poprawie zachowania, administratorzy zaczęli Cię banować, dodatkowo na steam postanowiłeś sobie dać nick obrażający jednego z nich.

Ban jest słuszny.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 5
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.